laupäev, 18. veebruar 2017

Minu lemmikpood - Võru Rimi



Kuna Kohvik üheltki firmalt raha ei saa, siis võime igasuguste südametunnistuse piinadeta kiitust avaldada.

Tahaks kiita üht poodi ja selle töötajaid. Nimelt Võru Rimi. Alati läheb seal käies tuju heaks, sest töötajad naeratavad sulle ja tervitavad kui vana tuttavat. Isegi need, kes parajasti kaupu riiulitesse sätivad või poesaalis vastu tulevad. Uskumatult lahe! Ei ole sellist kliendisõbralikkust üheski teises poes kohanud.

Täna näiteks käisime Roosiga poes ja üks Rimi töötaja märkis naeratades, et Roosi on vahepeal päris palju kasvanud. Seda oli väga tore kuulda. Et sind märgatakse ja tähele pannakse.

Selle sõbralikkuse pärast eelistangi alati, kui võimalik, Rimisse jalutada, kuigi Maxima, Selver ja Säätumarket on meile palju lähemal. Lisaks on Rimis lühikesed järjekorrad ja Rimi enda asjad on sageli soodushinnaga. Ja head! Rimi apelsinimahl on minu meelest üks paremaid ning Selection by Rimi-märgistusega vahemere stiilis lihatooted ja mereannid on samuti väga head.

Ahjaa, seda tahtsin ka veel eraldi ära märkida, et kuna mul oli väga tüütu käia endale Tartust inglisekeelseid ajakirju ostmas, siis küsisin Rimist, kas neil on ehk võimalik neid Võru Rimisse saata. Oli! Nüüd saan oma lemmikajakirjad Vanity Fair'i ja Vogue'i siitsamast kätte.

Nii et olen väga rahul. Soovitan teistelgi poodidel Rimist eeskuju võtta. Minule loeb soe ja sõbralik suhtumine igatahes palju rohkem kui kõige odavam hind. Kuidas teiega on?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mida sa Vogue'ist loed? See on moeajakiri ju?

Irja ütles ...

Sa ei ole vist Vogue'i lugeja. Ameerika Vogue on kaugelt rohkem kui moeajakiri. Viimati lugesin Süüria naissõduritest, Nabokovi Dr Živago Lara prototüübist ning Serbiast pärit performance' i kunstnikust Marina Abramovic'ist.

Anonüümne ütles ...

Rimi on välismaise majanduskolonisaatori pood. Üks paljudest, kes viivad siin teenitud kasumi riigist välja ning mille tõttu järjekordne sats põliseid eestlasi hülgab kodumaa. Ise vegeteerite kah ilma tööta ja samas toetate oma heaolu õõnestajat.