neljapäev, 16. veebruar 2017

Savisaare spisok tuleb siiski???



Kohviku kirjasaatjad, kes laiali üle kogu maa (enne kohalikke valimisi tuleb neid ilmselt veel juurde, nii et püsige lainel!) annavad teada, et Savisaare nimekiri ehk Spisok tuleb siiski. Kunas ja kuidas, olevat veel saladus, kuid selles, et ta tuleb, polevat küsimustki.

Ja oleks ka ausalt öelda ime, kui teda ei tuleks, sest Ratas, Simson ja Reps said küll võimule, aga pole end tõestada suutnud. Vana Keskerakonna valija neid valida ei taha ja vaatab nõutult ringi. Nüüd astubki bravuurikalt välja Savisaar, kes ütleb: Aga palun, siin on Spisok, siin on Põliskeskerakondlased!

Kohvikule teadaolevalt kasvab ka Põliskeskerakondlaste arv jõudsalt. Rattal, Simsonil ja Repsil on kott peas enne, kui nad asjast arugi on saanud :).

Nüüd on küsimus, mida teeb Reform. Reform on praegu heas positsioonis, väga heas positsioonis, sest tema ei ole see, kes peab rahvale iga päev halbu uudiseid edastama. Tema reiting ei lange. Reform on praegu samas olukorras mis Savisaar. Istub rahulikult jõe kaldal ja ootab, millal... Et siis ühel päeval bravuurikalt mantlihõlmad valla lüüa ning öelda: „No mis me ütlesime, meie OLIME parimad, meie OLEME asendamatud!”

Pagan teab, võib-olla nad ongi!???

Pildil vana kaval rebane Savisaar suvel Võrus. Kas Oudekki Loone ja Olga Ivanova liituvad samuti Spisok'iga?

5 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Põliskeskerakondlased, need on siis mingid Munajaanid ja muud sellised Kuku Vox Populi püsikunded?

Margus Kiis ütles ...

KE reitingul pole häda midagi, 31--32% pole üldse paha.
RE on sisemiselt tülis, see 25% on puhtalt Hanno "Teine Anspip" Pevkuri sarm, mida ei saa eitada aga valimistel sisemiselt kakleva erakonnaga ei löö.

Margus Kiis ütles ...

Valimistel edukaks osalemiseks on vaja hästi töötavat aparaati, see on isegi tähtsam kui raha. Seda panin tähele KOV valimstel 2013 Vabakunnas, kus raha põlnd pea üldsegi aga hea organiseerimine kompenseeris selle. Mingite naljavendadega ei tee mingeid tulemusi. Kust Savisaar selle korraliku meeskonna peaks võtma?

olge ise ka tublid ütles ...

"Valimistel edukaks osalemiseks on vaja hästi töötavat aparaati, see on isegi tähtsam kui raha."

Ära sa ütle, sellest lihtsast tõigast saab aru isegi nii nihkes mõttemaailmaga tegelane kui sm kiis. Samas "hea organiseerimine" pole nn vabatmeeste eriliseks tugevuseks olnud, pigem vastupidi, nii käpardlikku organiseerimist ehk organiseerimatust pole varem nähtudki. Naljavendadega tulemusi ei tehta, seda tõestavad juba sellesügisesed valimised.

Margus Kiis ütles ...

Vabakund ei ole Vabaerakond, vastupidi Vabaerakonna eelkäija, Vaba Isamaaline Kodanik, oli Vabakunna rivaal valimistel.