pühapäev, 12. märts 2017

Donald Trump oleks ka Euroopas presidendiks valitud

Võimukoridorides on tavaks Donald Trumpi kiruda, aga rahvas teda armastab. Miks? Sest, ja see on peamine: ta seisab vastu ebaseaduslikule immigratsioonile. See oli peamine põhjus, miks Trumpist sai president USA-s ja oleks saanud president ka Euroopas, kui Euroopas valitaks presidenti samamoodi nagu USA-s.

Euroopa praegustes jamades otsitakse paaniliselt süüdlast Venemaalt, Koreast, Türgist, Hiinast ja mujalt, aga tegelikkuses, nagu isegi lapsed mäletavad, oli Saksamaa juht Angela Merkel see, kes džinni pudelist välja lasi ja kõik immigrandid Euroopasse kutsus. Kes lubas kõik vastu võtta, anda kõigile elamise ja töökoha. Sellest sai kõik alguse: paremäärmuslaste esiletõus, Brexit ja lõpuks Trump. Enne seda oli kõik rahulik, polnud mingeid jamasid.

Nii et kui praegustes jamades süüdlast otsida, siis on see ja ainult see Saksamaa valitsusjuht Angela Merkel. Kellele järgnesid nagu lambad kõigi teiste riikide juhid, kes lausa lubasid immigrandid omale koju võtta elama. Oli täiesti loomulik, et rahvas selliste idiootide vastu pööras, ka Eestis. Reformierakonnale sai Eestis just saatuslikuks soov immigrandid avasüli vastu võtta.

Praegu Venemaa ja teiste süüdistamine kõlab sama totralt nagu see, kui jätad oma kodu ukse pärani lahti, paned ukse kohale sildi: Tere tulemast, lähed ise mitmeks päevaks üldse minema ja kui tagasi tuled, siis avastad üllatusega, et kodu on tühjaks tassitud ning siis süüdistad selles kõiki teisi.

Brexit sai võimalikuks ainult ja ainult seetõttu, et Suurbritanniale hakati vägisi Brüsselist pagulasi peale suruma. Kuigi oli näha, et Saksamaal tõusis hüppeliselt immigrantidega seotud kuritegevus. Aga kuidas Merkel sellele reageeris - selle asemel, et vabandada ja pagulased tagasi saata, hakati infot varjama ja lausa kinni mätsima. Üle terve Euroopa mätsiti immigrantide kuritegevusega seotud infot kinni, kas Eestis. Kes siis ikkagi süütas Vao pagulaskeskuse seina? Infot pole tänaseni. Saksamaal on enamiku süütamisi pannud toime pagulased ise. Kas selline asi meeldis brittidele, kus vaba ajakirjandus on au sees?! Loomulikult mitte, seda võeti äärmise solvanguna. Britid olid hingepõhjani solvunud - sellest sündis Brexit. Isegi kuninganna oli Brexiti poolt.

Miks on Venemaal Putin populaarne - sest ta ei tegele lollustega. Mida rohkem mujal lollustega tegeletakse, seda paremas valguses Putin paistab. Euroopa suurimaks julgeolekuohuks pole mitte Venemaa, vaid Euroopa juhid, kes teevad ühe lolluse teise järel ning mängivad sellega teistele võimalused kätte.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jällegi pean sinuga Inno nõustuma. Kõik täitsa loogiline nagu kirjutad!

Margus Kiis ütles ...

Hmm. Uurige reaalsust natuke. Prantsusmaal on presidendiks saamas hoopis vasakäärmuslane ja Saksamaa parlamendivalimistel on suur shanss sotsdemokraatidel. Suuresti tänu Trumpile.

LPR ütles ...

Inno, kas sa tead kes on Alex Jones ja Steve Bannon?

https://youtu.be/IIaWnSftVuc