kolmapäev, 8. märts 2017

Kas Jevgeni Ossinovski ahistas oma naist? Dr. Inno analüüsib asja

Vabariigi presidendi vastuvõtt, kaader ERRi veebist.

Radari telesaates oli juttu, et vabariigi aastapäeva vastuvõtul olevat värske tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ahistanud oma naist. Küsisime asja kohta kommentaari kõigi hädade ja haiguste spetsialistilt Dr. Innolt

Kohvik: Dr. Inno, kuidas kommenteerite vabariigi aastapäeva vastuvõtul aset leidnud ahistamise juhtumit, kus osales tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski?

Dr. Inno (tuleb mööda koridori kitlihõlmade lehvides): Teate ma sain täna peapesu.

Kohvik: Miks?

Dr. Inno: Kuidas miks. Kas te aru ei saa. Mul keelati ära teile kommentaaride jagamine. Sellest tuli suur jama.

Kohvik: Millega seoses?

Dr. Inno: Ma ei tea, aga pärast seda Palo juhtumit keelati mul kommenteerimine ära.

Kohvik: Kas tõesti?

Dr. Inno: Jah.

Kohvik: No siis pole midagi teha.

Dr. Inno: Olgu, ma räägin teile. Aga teeme kiiresti.

Kohvik: See Ossinovski asi.

Dr. Inno: Mis sellega oli?

Kohvik: Triinu Ossinovski kurdab, et teda olevat ahistatud.

Dr. Inno: Ah, et Jevgeni äsas talle seal vastuvõtul või? Oi, tal on suur vene hing.

Kohvik: Ei-ei. Triinu oli pahane, et teda asjaga seostati, kuigi temaga midagi ei juhtunud.

Dr. Inno: Aga mis seal siis oli?

Kohvik: No see ongi selgusetu. Aga Triinu oli maruvihane, et teda asjaga seostati.

Dr. Inno: Ma pean tema käest küsima. Triinu käis meil just siin analüüse tegemas. Ma ei saa täpsemalt midagi öelda, aga see puudutab viljatuse teemat.

Kohvik: Ahsoo.

Dr. Inno: Ja-jaa. See on paljudel paaridel probleem praegu. Selles mõttes hakkame me sarnanema rohkem ülejäänud Euroopaga, kus laste saamine on probleem.

Kohvik: Ahah.

Dr. Inno (elavnedes): Ja-jaa. Aga siin meie meedikud saame palju ära teha. Tulemused on olnud väga head. Meie geenitehnoloogid on siin võimelised põhimõtteliselt ristama ka inimese loomaga. Näiteks kui mõni paar tahab omale intelligentset koera või kassi, siis palun väga! Meil on siin veel järel Paul Ariste geenimaterjali, teate see Tartu teadlane, kes rääkis sadat keelt. Ja me saime kassi, kes rääkis kümmet keelt!

Kohvik: Tõsi või?

Dr. Inno: Oo-jaa. Aga sellest ei või veel kõva häälega rääkida, sest Euroopas on sellised asjad tegelikult keelatud. Aga meie teadlased siin on vaikselt ikka teinud. Selle lehma, muide, me tegime siin ka ära, mis lüpsab igast nisast erinevat piima ja ühest tuleb selget õlut. Aga sellest ei või ka veel rääkida.

Kohvik: Miks?

Dr. Inno: Sest Euroopas peetakse seda ebaeetiliseks. Aga näiteks Koreas on see võimalik. Me viimegi nüüd osa laboreid ja inimesi sinna.

Kohvik: Aga kui nüüd Ossinovskite juurde tagasi tulla, siis mis teie arvate sellest, et nad tahavad joomise ära keelata.

Dr. Inno: Mina tervitan seda. Joomine on pahe, millest tuleb lahti saada. Keelamine on kõige lihtsam. Ja see pole mingi jutt, et ei saa keelata, kuna kõik joovad. Kõik rääkisid kunagi ka autoroolis mobiiltelefoniga. Keelati ära ja keegi enam ei räägi. Keelamine mõjub väga hästi.

Kohvik: Aga siis minnakse mujale viina ostma.

Dr. Inno: Aga las lähevad. Las need kärakamehed ja -naised käiagi mujal. Ongi õhk puhtam. Kunagi Soome kärakamehed olid kõik Tallinnas ja Soomes oli väga vaikne ja turvaline. Nüüd on nad edasi liikunud Lätti. Eesti kärakamehed võiks ka Lätti minna. Sellest ei juhtu midagi.

Kohvik: Aga makse ei laeku.

Dr. Inno: Küll laekub. Algul on väike langus, aga teiselt poolt jääb ära nende kärakavendade turgutamine ja lõputu ravimine. Meil siis on statsionaaris sees ainult kärakavennad. Võta üht ja viska teist. Kõigil on maksad läbi. Ja mitte ainult meestel, naistel ka juba. 30ndates naised ja maksad kõigil läbi. Ja meie muudkui ravigu neid. Kaua võib?! Aga kuulge, ma pean nüüd lõpetama. Kui on küsimusi, siis andke teada. (Dr. Inno lahkub kitlihõlmade lehvides).

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ossinovski naisel oli ju presidendi vastuvõtul valge kleit (vaadake pilti fotoseina juures), selle teie postituse stseenikese noor naine küll Ossinovski naine ei ole. Töötage veel!

Anonüümne ütles ...

Ma nägin alles esmaspäeval bussijuhti, kes rääkis roolis mobiiliga. Ühe maakera sees on veel teine maakera ja see teine on palju suurem kui esimene :D

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Palju oenne sellist millist ihkad ja vihkad 😊 naistep2eva puhul !

Triin ütles ...

Need pole Ossinovskid ju!