neljapäev, 9. märts 2017

Mis plaan meil siis on?



Aga nüüd kõik kribinal-krabinal Lõunalehte ostma! Seal räägib Võru järgmine linnapea Inno
Tähismaa, mis plaan tal Võru linnaga on ja muudki põnevat.

See meile tehtud ettepanek oligi - Võru Põliskeskerakondlaste eestvedaja, Jüri „Pommionu” Luik tegi Innole ettepaneku olla Põliskeskerakondlaste (uue nimega „Võru eest”) nimekirja number üks ja ühes sellega ka nende linnapeakandidaat. Kuna meie headele ettepanekutele ei vilista, siis võttis Inno ettepaneku rõõmsalt vastu. Rumal oleks olnud mitte vastu võtta, sest Innol on juba praegu hästi palju ideid, kuidas Võru elu paremaks muuta.

Oleme nüüdseks Võrus juba seitse aastat elanud ja töötanud ning selle ajaga ajakirjanikena kõik Võru linna sopid läbi käinud ning lugematul arvul inimestega suhelnud. Nii et tuld!

Mina aga hakkan nii Inno linnapeaks saamise teekonda kui ka Võru valimisi üldse entusiastlikult kajastama.

Inno ütleb omalt poolt, et kel Võru linna paremaks muutmiseks ideid, võtku temaga ühendust, meiliaadressil: inno.tahismaa ät gmail.com. Ühtlasi lubab värske linnapeakandidaat jätkata koostööd Lõunalehega, tutvustades selle lehe veergudel oma vaateid.

TEEME  VÕRU  JÄLLE  SUUREKS!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii et kes keda. Kas sõidavad Soome suurte toetuste peale Tähismaad või Allased ?
Võrukatel on seekord valikut.

Irja ütles ...

Just!

LPR ütles ...

Õige! Nüüd saab ta ise endale ühiskondlikult kasuliku töö tunde ja toetusi määrata!

LPR ütles ...

Nagu trump. Selle asemel, et kinni minna, lased ise hoopis kohtunikud töölt lahti.

LPR ütles ...

Ta võiks võtta Liis Haaveli endale nõunikuks linna kinnisvara asjus. See tätoveeritud röövel, mis ta nimi oligi, selle võiks vangist lahti lasta ja teha temast politsei ülemus. Nüüd on uued ajad. Elu trumbi ja puutini päikese all puhkeb õitsele. Soovitan püstitada linna keskele võllas kus iga pühapäev saab avalikke hukkamisi nautida ja saiakesi süüa.

Irja ütles ...

Ma kardan, et linnapeal pole õigust ÜKT tunde määrata ja ega ole vajadustki, sest need tunnid on varsti tehtud, Inno on väga tubli olnud selles mõttes. Samuti ei saa linnapea kohtunikke lahti lasta.

Liis Haavelit ja Vello Loiti me ei palka, sest nad on meie usalduse kaotanud.

LPR ütles ...

See jutt kõlab juba väga, nagu eestis öeldakse, liberastlikult. Võtke rohkem trumbist rohkem eeskuju. Hoidke nina tuules. Ajad on muutumas.