reede, 3. märts 2017

Meile tehti põnev pakkumine. Võib-olla ei lähegi veel Soome...???

Oleme siin mänginud selle Soome minemise mõttega. Et kodinad ja lapsed kokku ning minekit! Mida siin Võrus passida, kui tööd ei leia. Ja meile on alati meeldinud uued väljakutsed.

Aga eile tehti meile üks põnev pakkumine. Siinsamas Võrus. Selline hästi lahe ja põnev. Mille peale ausalt öeldes ise nagu ei tulnudki. Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis - kes siis veel, kui mitte meie?

Oleme seisukohal, et elus tuleb kõik põnevad pakkumised vastu võtta. Kahetseda jõuab pärast. Või mitte, sest inimesed kipuvad eelkõige kahetsema neid asju, mida nad ei teinud, kuivõrd neid asju, mida nad tegid. Just seepärast tulebki kõiki unistusi teoks teha katsuda, olgu nad kuitahes pöörased tahes. Vähemasti oled proovinud ja peace.  Nii et-et-et. Teeme. Proovime. Vaatame.

Kui lörri läheb, siis saab alati kodinad ja lapsed kokku pakkida ning Soome minna. Soome ei kao kuhugile. Ma olen selles üsna kindel.

Üleval Tamula rannapromenaad suvises päikeselõõsas.

P.S. Ahjaa, mis pakkumine? Natuke kannatust. Inno varsti kirjutab, tema on tähtsam asjaosaline :).



Inno ja Juulike tunnevad ennast Tamula ääres mõnusasti :).



Lapsed üle-eelmisel suvel Vagula ääres.



Mina ja Juulike Võru folki nautimas.



Lapsed folki nautimas.



Mul ei saa kunagi küll piltidest, kus on peal rõõmustav Juulike! Õnneks Juulike rõõmustab kogu aeg:).

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga Soome päikesepaiste? Pööraselt suured lapse- ja muud toetused, elamispinnad, tugiisikud, toetajad ja tantsitajad? Gluteenivabad tooted tasuta toidu jagamise punktides? Irja sugulased, kes pikislma ootavad, millal saaks kaht inglikest kantseldada? Soome-tüdruku vere kutse? Vaadake et te pärast ei kahetse, et vastupandamatu väljakutse tõttu sellest kõigest loobute - praegune maailm on nii heitlik, Inno alles kuulutas muudkui sõda, äkki ühel päeval on siiski Soome "kadunud", seda jama siis küll.

Anonüümne ütles ...

eriti põnevad pakkumised tuleb muidugi vastu võtta, vahet pole on nad siis eestist või välismaalt.

Irja ütles ...

Soome ei kao kuhugile ära. Pealegi läheks lihtsalt toetuste peal aeledes elu igavaks, juba praegu on igav ja tahaks midagi teha. Tegutseda. Aeg on tegutsema hakata!

Anonüümne ütles ...

No nüüd tuleb välja, et toetused on Eestis nii suured, et ajavad igavusest aelema, s.t pole vaja isegi tasuta toidu sabas käia või mõnele teisele erakonnale pärast Keskerakonda nõu anda ja niiviisi väikest kõbinat teenida. Tähendab, kõik on hästi, ainult et igav on. Aga te võite ju alati sellest Võru 200-eurosest toetusest loobuda, siis äkki läheb elu jälle huvitavamaks, on vähemalt kirjutamis(kirumis)ainet. Sellisel puhul puhkete te ju tavaliselt oma täies ilus õitsele.

Anonüümne ütles ...

Muidugi on elu igav ja frustreeriv, kui ainult toas aeleda (Irja väljend). Ma olen enne ka küsinud, aga küsin uuesti - kas teil lastest uuemad pilte pole? Kõik eelmisest ja üleeelmisest aastast?
Varsti hakkab Eestis ka päike lõõmama, mitte ainult Soomes.

Irja ütles ...

Juulile on ikka toetust vaja, selle eest saab talle palju head süüa osta ja samuti riideid ning mänguasju. Toetusi on vaja, aga AINULT toetuste peal on igav elada, seda pidasin ma silmas.

Irja ütles ...

Ma ei viitsi panna selliseid pilte, kus päikest pole. Praegu on nii, et saad lapsed riidesse (Juulikese riietamine võtab teaduspärast päris kaua aega) ja selleks ajaks, kui välja saad, on päike läind. Küll me jõuame uusi pilte teha ja panna, kui päikeselised päevad tulevad. Seni peate vanade piltidega leppima!

Anonüümne ütles ...

Kas olete nüüd põliskeskerakondlaste pressiesindajad ja kampaaniameistrid?

Irja ütles ...

Rahu, ainult rahu! :)

Margus Kiis ütles ...

Nalja hakkab saama. Arvestades, kui palju on Inno ja Irja Savisaart laimanud, mõnitanud ja halvustanud, kordi ja kordi, siis Põliskeskerakondlastega liitumine oleks küll silmakirjalikkuse tippude tipp.

Irja ütles ...

Savisaarel on Eesti ees palju teeneid, ma olen seda kordi ja kordi öelnud. Lihtsalt see, mis ta pärast tegi, ei lähe kokku selle Rahvarinde lehvivate lokkidega aatemehega. Mis ei tähenda jällegi, et tal ei oleks Eesti ees teeneid.

LPR ütles ...

Küsimus - kas te kuulute esimesse voi teise Eestisse? Oskate seda kommenteerida oled selle peale mõelnud? Ajendab seda küsima see, kuidas te oma lootusi trumbo peale panete nagu USA räsitud töölisklass.