kolmapäev, 19. aprill 2017

Appi. Ma kaalun juba 159 kilo!


Astusin täna hommikul kaalu peale ja pidin pikali kukkuma. Ma kaalun juba 159 kilo. Vähemasti nõnda näitas kaal. Appi, mõtlesin mina. Miks Inno ei ole mulle midagi öelnud. Sest peaks ju olema näha, kui inimene nii umbes sada kilo juurde võtab.

Samas Innole meeldivad sellised väheke täidlasemad naised, nagu me kõik teame. Ega ta siia muidu nendest kogu aeg pilte postitaks. Äkki ei ole ta sellepärast mulle midagi öelnud. Et viimaks hakkan allavõtmisega tegelema.

Minule selline kaalutõus küll ei meeldi. Ideaalis kaalun ma ikka 60, maksimaalselt 65 kilo. Läksin Inno juurde, kes parajasti Eestisesse uudiseid üles pani, ja kurtsin, et kaal näitab 159 kilo. 

Inno ütles, et silma järgi ei ütleks küll, et 159. „Mine nüüd, sa ei ole üldse juurde võtnud. Sa oled samasugune nagu siis, kui me kohtusime.”

Ei uskunud mina seda Innot ja läksin uuesti kaalu peale. Viie minutiga oli lisandunud kaks kilo! Nüüd kaalusin juba 161!! No mitä ihmettä?

„Kaalul on ilmselt patarei läbi,” seletas Inno rahulikult, ekraanilt pilku tõstmata, sellal kui mina teises toas hüsteeriliselt karjusin.

Ah nii. Võib-olla tõesti. Kuigi kes seda teab. Saatsin nüüd Inno poodi kaalule uut patareid ostma ja kui ta tagasi tuleb, siis kaalun end uuesti. 

Ülal pildil läinud aastal Lissabonis, kaaludes silma järgi kõvasti vähem kui 159 kilo :P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Äkki oli keegi (laps?) kogemnata kaalu all üht nuppu puutunud, mis muutis kaalu näitaja kilodest naelteks ja nüüd kuvab see su kaalu naeltes ehk poundides? Osadel kaaludel on selle mõõtühiku muutmise funktsioon. Kui patarei oleks tühi, siis ei näitaks kaal üldse pilti, mitte ei hakkaks suvalisi nr panema.
Kui ongi poundides, siis jaga tulemus 2,2ga ja kaalusid umbes 72kg. Veidi rohkem küll kui soovitud 65, aga mitte 100kg rohkem :D

Irja ütles ...

Ohoh. Aitäh! Ma olin juba väga hirmul :).