neljapäev, 6. aprill 2017

Järjekordne skandaal Võru Keskerakonnas! Autoroolis purjutanud linnavoliniku ja Võru Vee juhi Jüri Miksi suhtes alustati kriminaalmenetlust



Alles see oli, kui keskerakondlasest Võru linnavolikogu liige ja Võru Vee juht Jüri Miks politseile ühes Võru kaubanduskeskuse parklas purjuspäi rooli keerates vahele jäi. Nüüd raporteerib portaal Lõunaeestlane, et politsei alustas Miksi suhtes kirminaalmenetlust, kuna talle tehtud ekspertiis näitas kriminaalset joovet.

See tähendab seda, et Miks lendab volikogust välja ja tema asemele tulebki tuntud Võru musklimees Gert Goršanov. Võru Kesk keeras aga teadupärast Goršanovile suure käki kokku, kui osales tema äri, ööklubi Chicago kinnipanemisel, ja Goršanov ei pruugi seepärast olla sugugi aldis senises koalitsioonis jätkama.

Kas see tähendab seda, et Võru sotsidest, Keskist ja valimisliidust VVV (Võru Väärib Võimekust) koosnev koalitsioon läheb suure pauguga lõhki? Saab näha. Põnev on igal juhul ja valimised ka ukse ees. Kohvik kavatseb järgmises volikogus kohal olla.

Ülal pildil autojoomarluselt tabatud Võru linnavolinik Jüri Miks (Keskerakond) volikogu laua taga.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Miksi Jüri teeb Võru linna volikogus tsikaagut .