neljapäev, 6. aprill 2017

Uus info Võru roolijoomarist linnavoliniku kohta! Kuidas Miks vahele jäi?

Kohvik jätkab agarat uurimistööd. Meie kirjasaatjad, kes, nagu ikka, naksid kui taksid, andsid teada asjaoludest, kuidas rooli taga purjutanud keskerakondlasest linnavolinik, Võru Vee juht Jüri Miks politseile vahele jäi.

Asjalood olid järgmised: Miks saanud Võrus vana tuttavaga kokku ja hakatud kõvasti viina võtma. No ikka nii, et maa must. Aga ühel päeval saanud jook otsa ja kus sa siis muidu saad, kui tuli minna uue pudeli järele. Mis selle lühikese ajaga ikka juhtuda saab, arvanud Miks. Aga läinud nii julgeks, et põrutanud kaubanduskeskuse juures otse üle äärekivide. Sealsamas passinud politseipatrullil tõusnud silmad kulmujuurteni, et kes see seal niimoodi märutab. Läinud kontrollima ja nii nad lugupeetud linnavoliniku vahele võtsidki.

Sahistatakse, et Miksil võidakse soovitada järgmistesse volikogudesse üldse mitte kohale ilmuda. Et ajakirjanike küsimusi vältida ja kes teda teab, pärast paneb enne volikogu ka kärakat ja kus siis selle häbi ots. Aga see tähendab seda, et kui opositsioon on terves rivistuses kohal, siis ei lähe ükski koalitsiooni otsus läbi. Võrus püsib võim nimelt ainult ühel enamushäälel.

Kommentaare ei ole: