pühapäev, 30. aprill 2017

Kas perearstid saavad vaktsineerimise eest preemiat?

Facebookis teadis keegi rääkida, et perearstid, kes vaktsineerivad vähemasti 90% oma klientidest, saavad vaktsiinifirmadelt 6000 euri preemiat.

Kui see tõele vastab, siis Eesti arstide palkade juures on see ju väga kena ja kopsakas nuts. Saab teha ühe kena Vahemere kruiisi, vana mööbli välja vahetada või endale muud meelepärast soetada. Selles valguses on ka arusaadav, miks Eesti perearstid Diana Ingeraineniga eesotsas nii hoogsalt vaktsineerimise poolt agiteerivad. Vaja ju see 6000 eurot välja teenida! Või on see summa isegi suurem, kui pooldad ühtlasi vaktsineerimisest keelduvatelt peredelt lastetoetuste ära võtmist nagu nüüd Ingerainen tegi? ;)

Kas keegi teab selle asja kohta täpsemalt?

Dr. Inno Ingeraineni kommentaar:
Aga miks piirduda ainult lastega selles üliolulises vaktsineerimise küsimuses? On palju teisi ja ohtlikumaid haigusi nagu gripid ja viirused, mis igal aastal ühiskonda laastavad ja laste ning vanurite hulgas ohvreid nõuavad, ent mille vastu end väga vähesed vaktsineerivad. Ka täiskasvanutega seoses tuleks kõik toetused, näiteks põllumajandustoetused, firmade ettevõtlustoetused, pensionäride pensionid ja muud sellised toetused ära võtta, kui end ei vaktsineerita. Võib arvata, et pensionärid lausa jookseksid vaktsineerima! Marss kõik vaktsineerima! Ja kohe!

Kommentaare ei ole: