neljapäev, 6. aprill 2017

Ma ütlesin, et Tallinna Televisiooni juhivad südametunnistuseta mölakad!



Mäletate, ma ütlesin, et Tallinna Televisiooni juhivad südametunnistuseta mölakad? Ma olen üsna hea inimestetundja, ainult Liis Haaveliga läksin alt :) Sami ja Risto juhitav Põdra TV mulle täitsa meeldis ja intervjuud Risto Teinoneniga ootasin ma lausa palavalt. Vaidlustas ju äsja oma Eestisse sissesõitmise keelu. Väga päevakajaline asi. Oleks tahtnud teada, mis tal öelda on, kes ta üldse selline on.

Aga võta näpust, nüüd ei lähegi see intervjuu eetrisse. Ja Põdra TV kaob sootuks Tallinna Tele ekraanilt. Kuna südametunnistuseta mölakas Revo Raudjärv leiab, et see on Toomas Lepa pärand ja asi tuleb ära lõpetada.

Tegelikult lõi südametunnistuseta mölakas muidugi lihtsalt põnnama. Tegi püksi, kui piltlikult väljendada, kui suured onud talle helistasid. Head lõppu Tallinna Televisioonile! Sami ja Risto pärast ma ei muretse, küll nemad endale uue rakenduse leiavad!

Ülal pildil südametunnistuseta mölakas Revo Raudjärv, kujutis Tallinna veebist. Siin Põdra TV juhid Risto Vuorinen (vasakul) ja Sami Lotila, kujutiskujutis Põdra TV Facebooki küljelt:

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Piinlik popsimentaliteet. See erakond kaevab endale hauda nagu IRL.

a.

Inno ütles ...

Mulle meenub, kuidas see Raudjärv tegi veel aasta aega tagasi kunagises Kesktelevisooni vaimus paatosest nõretavaid intervjuusid Savisaarega. Nüüd ajab mees sama nõretavalt hoopis muud asja. Umbes nagu Andrus Ansip, kus endisest Eesti-vastasest karjäärikommunistist sai üleöö Eesti sõber.

Anonüümne ütles ...

Vahelduseks kinnimakstud riigitelevisiooni võltspropagandale võib neid mõlakaid vaadata küll.
Sealt leiab märksa rohkem tõde ja otseütlemist.

Aleksander Kaasik ütles ...

Praegu paistab õige mitme suust mölaklsu kohe otsa välja