esmaspäev, 17. aprill 2017

Miks juhivad süüdimatud Eesti riiki?

Väljavõte Delfi veebist.

Kas keegi on aru saanud, kuidas on nii läinud, et süüdimatud inimesed on pandud Eesti riiki juhtima? Kaia Iva on Päevalehele antud intervjuu põhjal täiesti süüdimatu inimene. Vanasti hoiti selliseid hullaris kinni, Eesti iseseisvumisega lasti nad vabaks ja mingil moel on nad saanud Riigikokku ja isegi valitsusse. Ja pole häbi isegi erakonna juhiks kandideerida.

Kuidas on selline asi võimalik?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tüüpiline hävituspataljonlase geenidega IRL-i m...ra

Anonüümne ütles ...

Kuidas "miks juhivad süüdimatud eesti riiki?"? Otse loomulikult sellepärast, et sajad tuhanded süüdimatud on sellistele valimistel mandaadi andnud.
Iga rahvas pidavat ju oma juhte väärima.
Ma olen seda enne ka öelnud, et mu arvates on eestlsed riiklusvõimetu rahvas. See võib ju kibe tõde olla, aga ega see mingi häbiasi ei ole, riiklusvõimetuid rahvusi on maailmas küll ja küll.
Tänane ev on aga suurepärane näide sellest, mis saab, kui ajada riiklikku iseseisvust taga iga hinna eest, seejuures võimalusi-eeldusi arvestamata.

Anonüümne ütles ...

Süüdimatud ja empaatiapuudelised kasutavad kõiki vahendeid, et võimule pääseda. Ausaid, empaatilisi, südametunnistusega inimesi sageli võim üldse ei huvita.

Anonüümne ütles ...

Anonüümne pea hoogu e- valimiste manipuleerimise unustasid või ?

Anonüümne ütles ...

See Iva on veel üks normaalsemaid ja kahjutumaid!

täiendaja ütles ...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/monika-haukanomm-kaia-ivast-kuidas-votta-tosiselt-ministrit-kes-vaidab-et-tema-ei-vastuta-millegi-eest?id=77916192