esmaspäev, 17. aprill 2017

Miks naised pole sellised nagu on?

Väljavõte Instagrami veebist.

Meeste puhul eeldatakse, et mehed on sellised nagu on. Sellised loomulikud ja lahedad. Ma mõtlen, et peetakse vähe imelikuks, kui mehed end igalt poolt paljaks raseerivad ja omale rindadesse või kannikatesse midagi süstida lasevad. Või siis lasevad küüsi, ripsmeid ja juukseid pikendada. Seda peetaks nõmedaks ja ma mehena ütlen, et see oleks alandav. Sellist meest ei võetaks kindlasti tõsiselt.

Aga naiste puhul on millegipärast vastupidi. Eeldatakse, et kõik on sellised nagu tegelikult pole. Ehk siis salakavalad ja võltsid. Kunstlikud. Mistõttu on mehed sageli üllatunud, kui hiljem näevad oma naist juhuslikult sellisena nagu nad tegelikult on - igal inimesel on ju selleks õigus - olla selline nagu on. Aga üllatuste vältimiseks, miks ei võiks kõik inimesed olla kogu aeg sellised nagu on. Miks eeldatakse, näiteks, et naisel ei tohi olla karvu?! Ma arvan, et inimesed oleks paljud õnnelikumad loomulikuna. Päriselt, ma ei tee nalja. Siin mõned loomuliku ilu näited.

A post shared by Hairylovvver (@hairylovvvver) on




A post shared by Sara 🌷🐁 (@snakessskin) on


A post shared by Hairylovvver (@hairylovvvver) on


A post shared by Hairylovvver (@hairylovvvver) on


A post shared by Hairylovvver (@hairylovvvver) on

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Maitse asi.
Keegi ei keela ega käsi raseerida või naturaalselt karva kasvada, küüsi lakkida või ripsmeid. See käib nii meeste kui ka naiste kohta.
Isiklikult eelistan ripsmetest allapoole siledaid pehme nahaga naisi ja vähemalt raseeritud kaenlaalustega mehi. Teised olgu aga nii nagu tahavad.
Maikat kandvat raseerimata restoraniteenindajat nähes keeraks uksel kannapealt ringi - sealtmaalt jookseb minu taluvuspiir ehk et toidu läheduses võõraid ihukarvu (ning ka kõõma ja seljavistrikke) näha ei taha

Inno ütles ...

Aga kuidas koera või kassiga on, kas nemad peavad ka end toidu läheduses ära raseerima?

Anonüümne ütles ...

Kui koerad ja kassid laual jooksevad või minu toidu valmistmaise/ette kandmisega tegelevad, eelistan raseeritud varianti jah.
Võibolla on tegemist suvisest ülerahvastatud ühistranspordist saadud traumaga, mille tekitas raseerimata kaaskodanike kaenlaaluste sunnitud vaatlemine ja nuusutamine. Lühikesekasvulist naist ei päästa paraku ka väga kõrged kontsad kirjeldatud kogemusest.