kolmapäev, 5. aprill 2017

Ohoh. Kaastunnet ei tohi ka enam avaldada ehk mis juhtub siis, kui ühte linna juhivad lollid. Eesti juhtivad lollid



Päris põnev elu seal Tallinna linnavalitsuses. Järjest pentsikumaks ja piinlikumaks läheb see värk. Nüüd tuleb välja, et „vastik vanamees”, nagu Võru Keski kontor Savisaart tituleerib, ei tohi enam isegi oma Peterburi ametivennale metrooplahvatuse pärast kaastunnet avaldada.

Oudekki Loone kirjutas mõni aeg tagasi Facebookis: „Eesti kohtusüsteemi ebaselgus on andnud jälle täiesti veidra tagasilöögi. Teatavasti on enne seda, kui Edgar Savisaare üle isegi kohut on peetud või talle süüdistus esitatud, karistati teda, eemaldades Savisaare aktiivsest linnajuhtimisest. Muide, mitte teda eemaldades linnapea kohalt. Tänaseks ei saa Tallinna linn enam ise ka aru, kes teda juhib. Näiteks soovis Tallinna linnapea Edgar Savisaar kohe pärast Peterburi plahvatusi oma sealsele ametikaaslasele kaastunnet avaldada, Tallinna linnaametnikud muutusid aga järsku väga murelikuks ja ütlesid umbes, et nad peavad luba küsima. Huvitav kellelt?”

Huvitav tõepoolest. Aga ega seal mingit ajugümnastikat rakendada ei ole vaja. Kui Ratas on loll, siis selleks, et teada saada, kui loll on Taav Aas, tuleb korrutada Ratta lollus kümne või isegi sajaga. Nii loll inimene ei võigi teada, kas sellises olukorras on paslik kaastunnet avaldada. Ta peab seda enne targemate peade käest järele uurima. Noh, vast kuu aja pärast annab siis Savisaarele ka vastuse :).

Tegelikult on mul veel üks mõte. Kunagi ammu nimetas hea sõber Aapo Ilves Tallinna Lolllinnaks või Loll-linnaks. Nüüd võiks selle termini uuesti tarvitusele võtta. Sest Tallinna juhivad lollid. Eesti juhtivad lollid, võiks isegi öelda.

Savisaar tegi trikke, aga oli vähemasti tark. Nüüd teevad trikke lollid, mis on veel see kõige hullem variant ja tavalise inimese jaoks kõige masendavam perspektiiv.

Pildil Tallinna juhtiv loll Taav Aas. Kel juba näost näha, et ta loll on. Kujutis Tallinna (ehk Lolllinna) linnavalitsuse koduleheküljelt.

P.S. Hea kohvikuline, ära unusta ka hääletada! Vasta küsitlusele, kas Taavi Aas on loll, ja kes Tallinna linnavalitsuse juhtivatest lollidest on kõige lollim.

Kommentaare ei ole: