neljapäev, 11. mai 2017

11. mai. Sünnipäev, sünnipäev, sünnipäev!!!



Näed siis. Vaidlesin poole ööni Oudekki Loonega tema Facebooki kommentaariumis ja oleksin peaaegu et oma sünnipäeva ära unustanud :). Õnneks tuli see meelde Innole, kes mind hommikul lauluga äratas. Roosi oli ka asjapulk ja üritas issiga kaasa laulda. „Koo, koo, koo, lala!” käsutas ta Innot. „Laa-laa-laa,” vedas Roosi ise viisijuppi üles. See oli nii armas, et seda vaadates ei olnud kuidagi võimalik tõsiseks jääda :). Ma olen üsna kindel, et me saame siia varsti ühe Roosi lauluvideo üles laadida, nii et Roosi fännid, olge valvel :).

Mis ma siis edasi tegin? Kõigepealt käisime Roosiga Katariinas, kust tõime ära tatrajahust quiche'i, mille ma endale paar päeva tagasi sünnipäevaks tellisin. Et maiasmokad Inno ja Juuli pika ninaga ei jääks, siis võtsin neile magusaid saiakesi ka. Siis koju ja sünnipäeva tähistama!!!

Pärast kõhu täis puukimist vaatasime koos Roosiga Disney Väikese merineitsi filmi, mida ma ise varem näinud polnudki, pikutasime voodi peal ja sõime šokolaadi. Või õigemini mina sõin oma lemmiksokolaadi Tuplat, mida Roosi mulle abivalmilt paberist lahti harutas :D.

Siis vaatasin, kas mulle ka Facebooki mõned õnnitlused on tulnud. Päris palju oli tulnud. Vastasin neile ja veel mõnele meili teel saadetud õnnitlusele. Eriti heaks tegi tuju kunagise klassiõe Triinu õnnitlus kirjaga „KEEP CALM AND REMEMBER... 40 IS THE NEW 20”  No nii lahe :D  Ma just mõtlesin põdema hakata, aga siis lugesin Triinu kirja ja põdemise isu läks ära :D  Loomulikult on vanus vaid number. Loeb see, kuidas sa ennast tunned. Ja mina tunnen ennast ausalt öeldes täpselt samamoodi nagu siis, kui sain 20- või 25-aastaseks. Mingit vahet ei ole. Okei, mul on kaks juntsi ja seepärast olen ma vahel ka väsinud, aga see on normaalne ja käib eluga kaasas :).

Nii et tuju on hea ja paistab, et miski ei suuda seda rikkuda. Mulle just selline sünnipäeva tähistamine meeldib - kodune ja vaikne, mõnus filmivaatamine ja pikutamine koos hea söögiga. Õhtul vaatame ilmselt veel mõnd head filmi (minu kõigi aegade lemmikfilm on Casablanca Humphrey Bogarti ja Ingrid Bergmaniga peaosades) ja sööme veel midagi head. Ilusat päeva teilegi. Hoiame pöialt, et ilm ka ilusaks läheks, muud ei oskagi nagu tahta!

Pildil minu sünnipäevaquiche (tatrajahust, gluteenivaba) Katariinast, siin seesama quiche koos salatiga taldrikul:

6 kommentaari:

Pille ütles ...

Soovin Su ellu
kevadist värskust,
suvist soojust
ja südamesse õnnehetki ilusaid!
Palju õnne!!! 🎉💐

Krokodill Keena ütles ...

Palju õnne!

Irja ütles ...

Aitäh, aitäh :)

Anonüümne ütles ...

Palju õnne Irja!

Triin ütles ...

Õnnesoovid, Irja! Kordaminekuid, õnne, hingerahu uueks eluaastaks :)

Irja ütles ...

Aitäh :)