laupäev, 6. mai 2017

Kas peaminister peab tõesti vähihaigetele raha kerjama?

Väljavõte TV3 veebist.

Täna oli TV3 pealt huvitav lõik, kus näitas peaminister Jüri Ratast, kes kuskil kaubanduskeskuses kerjas käsi pikal vähihaigetele raha. Johhaidii. Üks mees ütles ilusti, et kas peaministril tõesti midagi muud teha pole. Peaministril polnudki selle peale midagi öelda. Mökitas samamoodi nagu AK saates.

Kuule Ratas, või abiratas, või kes sa oled! Sina oledki haigekassa, tont võtaks! Kui vähihaigetel on raha vaja, siis eralda see raha. Mitte ära mängi lolli, ausõna! Idiootsus, mis Eestis valitseb ajab juba oksele. Üks, kes riiki juhtima pannakse on lollim kui teine. Mis ometi toimub?!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eesti valitsuses toimub lollide paraad, targemad on kõik juba emigreerunud.

Krista ütles ...

Jah, kogu see haigekassandus on päris p---s,kuid Ratas ei ole ka võimeline 100 päevase valitsemisaja jooksul tegema asju mis parandaks olukorda, mis on 25a vältel tekkinud. Aga v-o ei taha ja ei suuda ka tema.

Anonüümne ütles ...

Kui teie kerjasite, siis polnud ses midagi taunimisväärset. Miks siis Ratas ei või?

Inno ütles ...

Ratas on peaminister. Tema peaks tervele Eestile raha kerjama nagu seda teevad edukalt Lõuna-Euroopa liidrid, mitte eesti oma rahvalt seda niigi vähest raha veel käest ära kiskuma. Lõuna-Euroopa on omale välja võidelnud 1000-eurosed pensionid, aga Eesti? SKP elaniku kohta on enam-vähem sama.