esmaspäev, 15. mai 2017

Laste võõrutamine isadest käib täie hooga

Eestist on saanud LASTE ISADEST VÕÕRUTAMISE VABARIIK.

Ilmekas näide oli Hannes Võrno lugu, kust tuli välja, et mees tuli missioonilt tagasi, oli muutunud, tahtis mõned korrad naise ja lastega koos telekat vaadata, mis oli naise arvates sedavõrd suur vaimne vägivald, et naine võttis lapsed kaenlasse ja marssis mehe juurest minema. Ja sellisele mehele, kes tahab koos naise ja lastega telekat vaadata, EI SAA JU OMETI LAPSI NÄIDATA!

Ma võin oma mütsi ära süüa, kui see Ingrid Veidenbergi korraldatud killing action Päevalehes polnud mõeldud selleks, et naine saaks rahumeeli kohtusse minna, nõuda endale täit hooldusõigust pluss KÕVASTI RAHA. Kohus läheb sellega kaasa nagu Eestis see jagamine tavaks on, tehakse vahetuskaup: LAPSED emale, isalt RAHA. Lastele määratakse hind ja elu läheb edasi, hoirassa! Kohtunikud, advokaadid, lastekaitsjad ja muud asjapulgad saavad taas šampanjat juua ja kõhu head-paremat täis pugida, sest sellest nad elatuvad, laste õnnetusest. Sellest, et Eestis VÕÕRUTATAKSE IGAPÄEVASELT LAPSI ISADEST.

Eestis on tavaks rääkida, et kannatajaks on isad, kellele on lastest ilmajäämine paras karistus, sest isad on kõiges süüdi. Ent tegelikkuses, nagu teada, on KANNATAJAKS LAPSED, kes saavad võõrutamisest eluaegse raske tervisekahjustuse. Võõrutamine on mõju poolest võrreldav lapse seksuaalse ärakasutamisega. Aga nagu EESTIS TAVAKS, SIIS LAPSI EI KAITSE MITTE KEEGI. Laste huvide ja õiguste peale kustakse Eestis kõrges kaares ja kõige suuremad kusejad istuvad Toompeal ning Kadriorus. Ning siis tulevad ja räägivad kui olulised on lapsed. See on ainult mull, mida lihtsameelse rahva lollitamiseks räägitakse.

Ja nii läheb ja kordub see igavesest ajast igavesti.

Vaielge palun vastu!

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selles ajalehe loos pole ju elatisest juttugi, sest lapsed juba suured.
Vaid ikka sellest 40.000 eurost, mis naise onupojatäditütre suvila müügist olevat saadud ja ridaelamusse tema poolt paigutatud.

See naise suvila pidi küll äge villa olema, mis krooni ajal maksis lausa 625 864 krooni (nüüdsetes eurodes 40 000 eurot)

Anonüümne ütles ...

Räigelt kahepalgeline vend ikka oled! Kui Irjat ei tohi keegi korrakski survestada (Savisaare artiklid lapsekese väidetava haiguse ajal), siis mingi Võrno võib oma naise ja lapsed tundideks diivanile sundida. See on sisuliselt vabaduse võtmine mõneks ajaks ja täiesti lubamatu! Missioonilt või mitte, aga nii oma perega ei käituta lihtsalt! Vahtinud siis üksi neid nõmedaid Eesti filme. Minul näiteks on allergia vanade Eesti filmide vastu ja kui keegi mind sunniks neid vaatama, läheksin raevu.
Mis kuradi hooldusõigus ja kõvasti raha? Sa artiklit ùldse lugesid või piirdusid ainult autori nimega? Võrno lastest üks on juba täisealine ja teinegi juba 17 täis. Kõige parema tahtmise juures ei aitaks see artikkel naisel enam hooldusõigust saada (sest täisealist ja normintelligentsiga last pole vaja hooldada minu teada). Ja kui see, et naine sooviks saada Võrnolt tagasi vähemalt selle raha, mis ta nende ühisesse koju panustas, on kuidagi värdjalik, siis oled sina ju veel suurem värdjas? Sest sina soovisid samuti oma eksilt poolt maja hinnast.

Võrnot pole keegi lastest võõrutanud. Ta ise "pettus" neis ja lõpetas suhtlemise. Täpselt nagu sinagi, Inno.

Anonüümne ütles ...

/Ja sellisele mehele, kes tahab koos naise ja lastega telekat vaadata, EI SAA JU OMETI LAPSI NÄIDATA!/

Intelligentsel inimesel pole vähemalt eesti telekanalitelt ju võimalik midagi erilist vaadata - sellised indiviidid tuleks teovõimetuks kuulutada! :DD
Puhas iroonia.

Inno ütles ...

Olge mureta, minu kogemus ütleb, et Eesti Vabariigis saab igasuguseid asju nõuda, vajadusel isegi mees vangi panna, kui nõudjaks on naine ja asi puudutab kasvõi osaliselt lapsi, keda muidugimõista mehele ei näidata.

Nagu mina aru sain, siis tekkis naisel Võrno missioonil käigu ajal keegi teine. Pole ime. Kui käsin paarkümmend aastat tagasi Vene kroonus, siis ei oodanud ükski eesti naine meest ära, isegi need, kes olid abielus. Ja isegi need, kes mehele kinnitasid, et on truud, seda tegelikult polnud. Üks oli lausa abiellunud vahepeal, aga mehele kirjutas sõjaväkke, kuiväga ta teda armastab ja ootab. Ning siis vahetult enne mehe kojutulekut andis teada, kuidas asjad tegelikult on.

Loomulikult ajab närvi, kui pool aastat ära olnud mees tahab sinuga koos telekat vaadata, aga magamistoa kapis on onu Uno, kes väljalaskmist ootab.

Sellised lood.

Anonüümne ütles ...

Kust ja millest sa aru said, et Võrno naisel tekkis mehe missioonil käimise ajal keegi teine? Palun viidet - mina lugesin artikli läbi, aga kuskilt midagi sellist välja ei tulnud. See, et sulle meeldib midagi uskuda (lõdva püksikummiga see Võrno naine, eksju!), ei näita veel, et asjad nii on. Nii et - paluks viidet!

Anonüümne ütles ...

Anna parem teada, on Sul kuhugi poegi magama panna, kui nad äkki oma isale Võrru külla tulevad. Nad on juba piisavalt suured, et elu mõistma hakata.
Äkki otsustavad, et Sul oli õigus. Kas nad peavad siis öö veetma Sinu Kerenski-aegses Audis ?

LPR ütles ...

https://www.google.com/amp/s/rameshwar.wordpress.com/2017/05/13/ei-saa-me-hannes-vornota/amp/

Anonüümne ütles ...

Inno armastab oma poegi nii väga, et majutab nad hotelli. Kahjuks Võrus vist 5* oma ei ole. Eks see näitab ka seda, kuidas ääremaadel elu ei edene (pehmelt öeldes), kõik põgenevad välismaale ja kes seda ei tee, see nagunii õige pea nälga sureb, sest Eesti riik on omadega pees. Enamus inimesi elab muldpõrandaga hurtsikutes ja otsib sööki prügikastist. Tööd ju ka nagunii ei ole, kuigi niiiiiiii väga tahaks.

Anonüümne ütles ...

Palun mulle siia teie lehele see ajalehelugu täies pikkuses, palun noh, välismaalt olen ja hobuseta, aga lugeda soovin ikka või mismoodi seda lugeda saab, jube tüütu hakata kuhugi Eesti pangaarvele ronima ja paroole otsima taga.

Mina olen isast võõrutatud "laps." Nüüdseks küll täiskasvanu juba ja ma olen korra varem teie blogis kommenteerinud, et just isaga olin lõpuks ligi 20 aastat kõige lähedasem ja hingesugulane.

Anonüümne ütles ...

Naisel tekkis keegi teine? Miks sa valetad, Inno? Kas nii suur raev on kõigi naiste vastu, et sellist paska vaja suust välja ajada?

Inno ütles ...

Siin on pildid lehekülgedest: https://drive.google.com/drive/folders/0B39We_Ee9yGSQ2F5cVVaTVFtcjg?usp=sharing

Anonüümne ütles ...

Pange riputage see artikkel siia. Ei hakka keegi ju pennigi maksma, et seda jura lugeda.

Inno ütles ...

Sellel ülalpoolsel lingil avanevad pildid artikli külgedest. Sealt saab lugeda.

Anonüümne ütles ...

Esimesel leheküljel on Kägu 13.05.2017 11:05 postitanud kogu artikli:

http://foorum.perekool.ee/teema/delfi-imelised-arusaamad/

Anonüümne ütles ...

Tänu, loen!

On mis on, aga Häli on hea inimene, nii palju ma inimesi tunnen, hea ja lihtne, ära teda palun Ingridiga võrdle, vaata kui erinevad on need kaks naist juba näo poolest, Ingrid salakaval, hambad risti, silmad kilamas, Häli aval ja siiras.

Anonüümne ütles ...

Inno soovib ainuõigust lähisuhte vãgivallale- tema on ainuke ohver! Igaljuhul väga nõme inimese poolt, kes väidab ennastki ohver olema,vägivallatsejat kaitsta.
Artikkel ise oli aga äärmiselt halvasti kirjutatud, lausa piin oli lugeda. Teema on oluline ja oleks rohkem mõjunud kui seda tibilikku iba poleks olnud.

Triin ütles ...

Millest arusaam, et Hälile tekkis teine mees? Kust kohast selline info? Sellist infot pole kuskil. Hannes käis ju 5 kuud end tuulutamas ja tuli tagasi, sest Hälist paremat ei leidnud.