kolmapäev, 31. mai 2017

Ma ütleks, et Edgarile on võimust ilma jäämine väga hästi mõjunud



Vaatan praegu Edgari sünnipäevapilte ja olen sunnitud tõdema, et talle on võimust ilma jäämine väga hästi mõjunud. Silm särab ja karv läigib, nagu öeldakse. Nii naksakat Edgarit ei ole ma ammu näinud. Kohtusime viimati pea aasta tagasi Võrus ja siis oli Edgar pahur ja väsinud. Eks ta üritas erakonnast kümne küünega kinni hoida ja see tekitas stressi. Käestlibisevatest asjadest kinni hoidmine tekitab alati stressi, see on paratamatu.

Seepärast on aeg-ajalt mõistlik lihtsalt vooluga kaasa minna ja asjadel minna lasta. Sest sellel, kes sinu juurest minna tahab, pole sinu jaoks enam niikuinii väärtust, sa ei võida tema kinnihoidmisest midagi, pigem kaotad. Energiat ennekõike.

Nüüd on Edgar ilmselt lahti lasknud ja see on talle vaid kasuks tulnud. Ja mis kummaline - see Edgari  pahurus ja väsimus vaatab nüüd vastu Jüri Ratta näost, kes üritab meeleheitlikult oma võimust kinni hoida. Elu on karm, aga õiglane :).

Ülal Edgar läinud augustis Võrus ja siin täna, oma sünnipäeval (Delfi veebist):

3 kommentaari:

urmi reinde ütles ...

Irja, kas sa tõesti mõnda nooremat ja ilusamat ei leidnud - sünnipäeva puhul Edgari kõrvale? Ta ju oleks seda väärt! Pealegi üks ühe jalaga, teine ühe käega:):) See Eesti elu on meid ikka kõiki kõvasti räsinud - eriti kui lugeda Inno viimase aja majandus- ja poliitülevaateid! Head lastekaitsepäeva teile, pidage vastu.

Irja ütles ...

Aitäh :). Mu tädi, kes nägi, muide, veel ka 80-aastaselt vapustavalt hea välja, ütles, et oled noor senikaua, kuni su hing on noor :).

Irja ütles ...

Seega Sina oled kindlasti veel noor, Urmi :).