reede, 12. mai 2017

Mis on hea eurolugu?



See on hea eurolugu, Youtube'i veebist.

Koit Toome oleks saanud selle loo esitamisega sama hästi või isegi paremini hakkama. Ehk mis ma tahan öelda - kui lugu on sitt, siis ei aita ka hea esitus.

Eestis on viimasel ajal kombeks valida lugusid esitaja järgi, umbes nii nagu Õnne 13 seriaali vaadatakse näitlejate pärast. Aga mujal ei teata Eesti esitajaid, arvestage sellega, palun! Eurovisioonile tuleb valida eelkõige hea lugu.

Tänavuse aasta lugu oli kahjuks sitt, mis seal salata. Nagu ka eelmise aasta lugu. Üldse on viimaste aastate Eesti lood olnud üks suur ämber. Oli Paadam mis ta oli, aga tal oli lugude peale parem nina.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga õige tähelepanek - lugu oli jah vilets. Ja ei aidand siin miskit ka artistide hea esinemine. Kus ikka midagi ei ole, sealt ei saa ka tulla.
Aga tagasi vaatavalt - nii pagana kahju, et Ithaka-Mariaga paraku kaasas käivate intriigide tõttu lasti zürii kaasabil põhja tõeline maailma-lugu - Hoppaparei.

Anonüümne ütles ...

jooksulindi lpoisid :) aga lugu on hea! vaatasin täna järgi siis meie esituse- minu jaoks: 1.Laura vehkis kätega nagu tuulik, 2. Koit imetles ennast kaamerast.. kui on armastuslugu siis olek tsipa näidelda võinud ju, korra Koit puudutas Laura juukseid aga see nägi välja ka umbes "oi sul oli juustes täi ja lükkasin ta maha"