pühapäev, 14. mai 2017

Oudekki käitumine muutub järjest imelikumaks

Kirjutasin eile öösel luuletuse „Eesti leegionär” ja postitasin selle tema kommentaariumisse. Täna hommikuks oli see sealt kadunud. Nii et nüüd on Oudekki asunud sõdima ka luuletustega. Mis pole ilmselt mingi ime, sest diktatuurlike režiimide pooldajad on ka varem kirjandust hävitanud. Ju ei olnud mu luuletus siis piisavalt „puhas.”

Luuletus oli lihtne ja inimlik ning rääkis minu isa tunnetest sõtta minnes. Tahtsin talle näidata, et ka leegionärid mõtlesid sõtta minnes „ei iial enam”, „ei iial enam” Stalini fašistlikule režiimile ja kuritegudele, mida Eesti pinnal korda saadeti.

5 kommentaari:

Tiiu ütles ...

Lõpetage see Stalini nime kasutamine ja ta fašistiks nimetamine, sest tänaseks on juba teada, et Stalin ei allunud juudastele, keelas küüditamise ilma põhjuseta - vaid riigi vaenlased-kollaborandid, kes soovisid sama, mida Trotski: hävitada võimalikult palju slaavi rahvaid. Ta kirjutas alla miljoni inimese vabastamiskäsule, pärast mida sionistid ta lasid mürgitada. kaebekirju ja mahalaskmisi Stalin ei kirjutanud, sedaorganiseerisid bolševike juhid, kes kõik eranditult olid juudi rahvusest. Miks meile ajalootundides sellest ei räägitud? Leninist tehti venelane,kuigi oli juut. Proletariaadi diktatuuri soovisid juudastest marsksistid, mis tänaseks on ümber nimetatud multikulturalismiks ja plaaniks rahvusriigid hävitada. Selle kõige kohta on ometi palju materjale, mis siis, et järjest tõestusi kaob....

Irja ütles ...

Seda jama on raske isegi kommenteerida. Palunb loe läbi mõni raamat Stalinist või vaata mõnd temast tehtud filmi. Issand, tule appi!

Anonüümne ütles ...

Millega te siis nüüd rahul ei ole - ise alati teatate, et "teie kohvikus, teie blogis" kehtestate reeglid teie, otsustate, keda ja mida avaldate jne, eks Oudekkil ole samasugune õigus.
P.S. ma ei salli Oudekkit silmaotsaski ega õigusta teda, lihtsalt tuletan teile meelde sõna topeltmoraal.

Inno ütles ...

Oudekki on rahva teener, ta saab kodanike teenindamise ja inimestele vastamise eest palka. See on tema kohus.

Anonüümne ütles ...

Sotsiaalmeedias hängimine ei ole ühegi rahva teenri kohus(tus). Täiesti vabatahtlik tegevus. Kui tahad vastust saada , esita ametlik järelepärimine, vat sellele on kohustus vastata, nagu ka ametnike puhul.