esmaspäev, 15. mai 2017

Parim kingitus emadepäevaks

Tegime eile Roosiga, nagu ikka, köögis salatit. Roosi andis mulle salatimaterjali kätte ja mina lõikusin. Ühel hetkel vaatas Roosi mulle sügavalt silma, patsutas mind oma väikese käekesega õlale ja ütles: „Sina nii tubli!”

Sina nii tubli. Kolm lihtsat sõna, aga küll oli neid hea kuulda. Võtsin ta sülle, kallistasin ja ütlesin, et hoopis tema on nii tubli :).

Muidu oli ka lahe emadepäev. Vaatasime kõik koos lahedaid filme ja sõime häid asju. Aga kõige armsam kingitus oli ikka see kaheaastase öeldud „sina nii tubli.” Midagi ei ole teha.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Juulja panite paljalt vanni kinni kuni ise toas head-paremat sõite?
Muide, mine vaata teise tuppa- su mees on ikka ülisitas tujus seal. Tahab lausa vangi minna. Tundub, et teil polegi enamnii hea?

Inno ütles ...

Ma lubasin sul ju õue minna, mis konutad siin! Me ise pikutame diivanil kõik reas, loeme kommentaare ja itsitame! Ja teadmiseks sulle, emadepäev oli eile!

Anonüümne ütles ...

Mis see emadepäev siia puutub? Ma olen isane. A diivani kohta valetad- te pugerikus seda pole. On vaid voodid, närune riiul, telekakapp telekaga ja mõned nilbed roosad kohvrid.

Inno ütles ...

Ükski mees ei ütle enda kohta isane, jobu! Oled kibestunud vanamutt, kes saab rahulduse teiste ellu piilumisest. Nagu koer, kes end sääre najal nõkutab. Aga lase käia, ega me kadedad pole! Lemmiklooma meil pole ja pesumasin on olemas. :D

Anonüümne ütles ...

Mina arvan, et teil peaks veel üks laps olema.Vähemalt viis aastat rahaline olukord ei muutuks,kui jääda samasse stagnatsiooni. Ja Eestile midagi kasulikku tehtud.

Irja ütles ...

Ma arvan sama :).