reede, 12. mai 2017

Tähelepanu, eriliste laste vanemad! Mallukas pakub teie perele tasuta pildistamist



Kohvikuni on jõudnud info, mis võiks pakkuda huvi kõikidele puuetega laste vanematele. Nimelt on tuntud blogija Mallukas võtnud nõuks, et pildistab kõiki peresid, kus kasvab puudega laps, Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul tasuta. Panen siia tema enda teksti üles:

Perepildid puuetega laste peredele

Tahan kinkida võimaluse kõikidele (eelkõige Tallinnas elavate) puuetega lastega peredele teha oma perepildid minu kaudu täitsa tasuta. Toredaid mälestusi tuleb ju talletada.


Kui nüüd üdini aus olla, siis idee see pakkumine nn ''kinkida'' Eesti Vabariigile tuli minu blogilugejalt. "Miks ka mitte," mõtlesin mina. Ehk saab tänu sellele projektile rohkemate eriliste laste vanemad minu pakkumisest teada ja võtavad minuga julgesti ühendust.

Tegelikult sündis mõte eriliste lastega peresid tasuta pildistada lihtsalt inimlikust soovist kuidagi teha rõõmsamaks nende perekondade päevi, kelle mured ja hingevalu minule õnneks veel tabamatuks jäänud on. Aga kui saan luua mälestusi ühest toredast päevast, siis tahan seda pakkuda. Nii EV 100. sünnipäeval, kui ka muudel päevadel ja aastatel. Usun, et puudega lapsega perekonnal on ka muid, hädavajalikumaid kohti, kuhu oma raha kulutada, kui seda fotograafile anda. Asi siis mul pildistada on, kui keegi saab sellest vahva mälestuse terveks eluks!

Seega on minu plaan selle aasta jooksul pildistada võimalikult paljusid soovi avaldanud perekondasid ja peale Eesti Vababriigi 100. sünnipäeva teeksin piltidest ka heategevusliku näituse.

Kui tahad oma perekonda pildistada lasta, siis kirjuta mulle marianntreimann@gmail.com.


Nii et kel huvi, siis võtke kindlasti Marianniga ühendust. Võib-olla läheme isegi suvel pildistama :). Mariann ütles, et pildistamiseks võivad soovi avaldada ka väljaspool Tallinna elavad pered. Tema Facebooki lehelt saab näha, kus ta ise parajasti liikumas on. 

Ülal üks klõps Malluka portfoliost :). Pildil on väike Joanna Pärnust. 

Kommentaare ei ole: