teisipäev, 27. juuni 2017

Hõberemmelga kättemaks - just see puu toob Keskerakonnale valimistel hävitava kaotuse

Pange tähele - keskerakondlik linnavalitsus võtab täna Tallinna Haabersi hõberemmelga maha, aga viimane sõna on puul. Sest selle puu vägivaldne mahavõtmine toob Keskerakonnale sügisestel valimistel hävitava kaotuse.

Ma ise ei suutnud ausalt öeldes täna hommikul seda Keskerakonna organiseeritud politseivägivalda vaadates mõista, kuidas saab enne valimisi nii lolli asja teha. Endale piltlikult öeldes selga tulistada. Inno siis ütles, et linnal on tee laiendamine juba ärimeestega kokku lepitud ja kuna ärimeestelt tuleb ka Keskerakonnale valimisteks raha, siis tuligi inimlikkus ahnusele ohvriks tuua.

Mida üdini korrumpeerunud linnavõim ilmselt oodata ei osanud, oli puukaitsjate vapper vastuhakk. Kaks meest olid isegi nõus oma elu ja tervisega riskima ja ronisid puu kaitseks selle otsa. Nüüdseks on nad sealt alla toodud ja saag on käima lükatud, aga see ei vähenda põrmugi puu juures väldanud aktsiooni olulisust. Inimestel on jälle julgust, et võimule vastu hakata. Respekt puukaitsjatele.

Loodan, et tänane päev tõestas ka viimastele Keskerakonna toetajatele, et see kõik oma põhimõtted reetnud ja maha müünud partei ei vääri lähenevatel kohalikel valimistel mitte ainsatki häält. Hääletage ükskõik kelle poolt, aga mitte Keskerakonna poolt. Maha Keskerakond!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaata kes nüüd räägib...

Anonüümne ütles ...

Juba tuli uudis sealsest liiklusõnnetusest - pole vist raske seoseid leida. Aga onu heinode parteisse ei tahaks 21. sajandil kuuluda. Tänan Peeter Ernitsat, kel on selgroogu ja teistsugused väärtushinnangud.

a.

Irja ütles ...

Pärast valimisi räägime :)

Anonüümne ütles ...

Irja nägin unes, et ründasid mind kohukesega :D, aga mis kesk siis valesti teeb, kõik on ju seaduslik

Anonüümne ütles ...

See on rumal lähenemine, et puud ei tohi maha võtta. Mingu need suured puu armastajad siis maale elama. Aga seda nad ei tee kindlasti. Ja iga asi saab ükskord otsa. Vanad puud on haiged ja ohtlikud.

Anonüümne ütles ...

Juba tuli uudis sealsest liiklusõnnetusest - pole vist raske seoseid leida. Onu heinode parteisse 21. sajandil küll kuuluda ei tahaks. Tänu Peeter Ernitsale, kel on selgroogu ja teistsugused väärtushinnangud.

a.

Anonüümne ütles ...

Kõik vanad puud pole ju haiged. Ise küll ei tahaks nüüd sealse tänava ääres elada- kogu privaatsus on kadunud :(.

Irja ütles ...

Demokraatlikes riikides tehakse selliseid asju teistmoodi kui Keskerakonna vürstiriigis. Sel sügisel, jumal tänatud, see jäledus kuubis kukub. Samamoodi nagu Haabersti hõberemmelgas :).

Anonüümne ütles ...

Keskerakond on tegija ning jääb.

olge ise ka tublid ütles ...

Peaaegu olekski võinud juba jääda uskuma seda libedate linnapupsikute ja kinnimakstud arboristide pläma, et tegu on sisuliselt surnud puuga, oma aja ära elanud puuga. Kui puu oli maha saetud, oli suurepäraselt näha, et tegu oli vägagi elujõulise puuga, mis elanuks veel vähemalt sada, kui mitte paarsada aastat.

Puukaitsjate alistamiseks kaasati suured politseijõud ja päästeteenistus

Inno ütles ...

Ma vaatasin ka, et täitsa terve puu oli. Aga nii on see sageli elus, et saad aru sellest, millest ilma jäid alles siis, kui oled sellest ilma jäänud.