esmaspäev, 5. juuni 2017

Nonii! Tallinna TV vaenlased, ühinege!

Tallinna TV juht Revo Raudjärv, väljavõte Google'i otsingust.

Nii. Tallinna TV-l on palju vaenlasi. Ja väga vähe vaatajaid-toetajaid. Ehk selle kanali nö kustutamine ei tohiks olla keeruline. No offence, sõbrad Reinde, Lenk ja Ummelas, teie saade on hea, aga nö vales kanalis. Sama puudutab Põdra-TV-d, aga see visati kuuldavasti nagunii saatekavast välja, kuna Soome suursaadik olevat käinud telejaama juhte mõjutamas. See on Soome komme - sealne peaminister tegeleb sama asja, teleajakirjanike mõjutamisega. Meenutab vana nõuka aega. Aga praegune aeg ongi sürr. Ja sürr aeg nõuab sürre meetmeid - vaadake kasvõi seda Kunnuse-Rebase duo asja - kas pole puhas sürr. Aga see ongi kaasaja kunst. Samm edasi lihtlabasest purkisittumisest.

Niisiis, elu- ja muud kunstnikud. Tegudele! Teie selja taga on eesti rahvas, või siis vähemalt ärksam osa sellest. Toetajaid on lademes, kõigepealt erakanalite juhid ja töötajad, kes peavad Tallinna TV-nimelise seitsmepealise lohega võitlust pidama. Siis Tallinna opositsioonipoliitikud eesotsas Kristen Michali, kilekottide ja sidrunite sõbraga. Aga tühja neist sidrunitest, eksole, kui mees ajab õiget asja. Nui n****i on vaja Tallinna linnal televisiooni! See on täielik ämber nagunii. Umbes nagu see Tallinna linnapank, kust vana pangahai Jüri Mõis minema löödi. No kellele seda panka vaja on, palun?! Selleks, et poliitikute mahhinatsioone, prügi- ja bussiärisid toetada või?! Mul pole Tallinna vastu midagi, ausõna, olen selles linnas sündinud ja üles kasvanud, aga see korru-värk, mis seal pead on tõstnud, no see on üle igasuguse arvestuse. Ja mul on karvane tunne, et Savikas on seal üks väiksemaid, kuidas nüüd öelda, kärbseid, kogu selles mängus.

Olgem ausad - pärast seda kui Keskerakond sai valitsusse, on Tallinna TV-st saanud valitsuse propagandakanal. Varem, kui kesikud olid opositsioonis, võis seda veel seedida, kuna seal räägiti asju, mida mujal ei räägitud. Aga nüüd on see kanal kaotanud igasuguse mõtte. See on rahva raha eest tehtav terve valitsuse propagandakanal - valitsuse ajupesu masin. Kus valitsuse tegemistele takka kiidetakse. Või mis valitsuse, see on ühe valitsuserakonna ajupesu masin. See suur häbi tervele Eestile ja tuleks kiiremas korras kinni panna! Ja kiiresti, enne ELi eesistumist kindlasti kohe. Sest kui välisajakirjanikud tulevad kohale ja küsivad, misasi see on, siis - no mida siis Ratas vastab. Mökitab samamoodi nagu AK uudistesaates või?!

Nii et sõbrad, nüüd on aeg. Nagu öeldakse, on aeg. On aeg see ussipesa laiali peksta. Ja alustame juhist. Tallinna TV uus juht on Revo Raudjärv. Mis mees ta selline on? Kust välja karanud? Mulle meenuvad tema tehtud imalad intervjuud Savisaarega. Ja muud ausalt öeldes midagi. Nii et andke aga julgesti teada, vihjajate anonüümsus, nagu alati, garanteeritud.

Niisiis, kes või mis on Revo Raudjärv. Kirjasaatjad, kes te olete naksid nagu traksid, andke palun teada. Kaotada pole midagi. Võita aga .... terve maa ja ilm! Lisaks Tallinna TV-le on ta tegev MTÜ-s Eesti Olümpiaakadeemia - mis imeloom see veel on?

P.S. Reinde, Lenk ja Ummelas - te saate koopereeruda näiteks Äripäevaga - neil on maru vahva podcastide süsteem välja arendatud, millega nad kavatsevad varsti raadioturule tulla. Aga neil on videopilt ka täiesti olemas. Kujutage ette, milline auditoorium - kõik puha ärimehed ja otsustajad, märksa mõjukam kui Tallinna TV.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Revo võikski jääda uudiste ettelugejaks, sest ideede ja originaalsuse osas on tulemus null. Kahjuks. Ei ütle seda õelusest. Keegi ei soovi brežnevlikku tv-d.

a.

Irja ütles ...

Jah, masendav. Nüüd tahetakse ainsat head saadet - Meedia keskpunkt - ära lõpetada, Ummelas just kurtis seda Facebookis.