laupäev, 15. juuli 2017

Eesti kõige lollimad ärimehed on meediaärimehed?

Kohviku küsitluse, kes on Eesti kõige lollim ärimees, tulemused on päris huvitavad. Tuleb välja, et Eesti kolm kõige lollimat ärimeest on meediaärimehed: Hans H. Luik (Ekspress Grupp), Oliver Kruuda (Justi mäletate?) ja Margus Linnamäe (Eesti Meedia). Nüüd jääb vaid üle selgitada välja, kes neist kolmest kõige lollim on. Hääleta Kohviku paremas servas!

Kõige lollimaks valitsuse liikmeks osutus kohvikuliste tahtel rahandusminister Toomas Tõniste (IRL) väikse edumaaga ettevõtluse korüfee Urve Palo (SDE) ees. Kõige lollimaks erakonnajuhiks sai Jevgeni Ossinovski (SDE), kellest jäi napilt maha Jüri Ratas (Keskerakond). Auhinnaks kujuteldav narrimüts. Palju õnne!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lollid küll, aga elada oskavad!

Anonüümne ütles ...

ega see pealkirjas esitatud väide polegi päris vale. meediaäri tehakse eestis pigem edevusest.
eesti turg on lihtsalt liiga väike ja liiga vaene, et siin mingit ÄRI teha. eestis tavaliselt mängitakse äritegemist ja mõned visamad suudavad sellest tegevusest ka kuidagimoodi ära elada.

Anonüümne ütles ...

Tänane elektrooniline eesti meedia on kuidagi eriti agressiivseks muutunud tarbijatelt raha välja pressimisel. Iga viimanegi täiesti tähtsusedu persooni arvamus on muudetud tasuliseks, delfi pakub koguni võimalust raha eest reklaamivabalt lugeda kuigi AdBlockid on jätkuvalt täiesti tasuta saadaval. Ja kõige tipuks- Pullerits ostis hiljuti kasutatud jalgratta. KASUTATUD! Nii vaeseks oleme jäänud. Mis toimub?