reede, 21. juuli 2017

Kas Savisaare uus FB konto on libakonto?

Väljavõte facebooki veebist.

Edgar Savisaare konto on olnud Facebookis pärast vahepealset sulgemist avatud mitu nädalat, aga seal pole ühtegi sissekannet.

Edgarit tundes on selline asi enam kui kahtlane. Sest ta on mees, kes on hea ütlemisega. Mis annab alust kahelda, kas see on ikka päris konto. Ta lihtsalt poleks seda kontot teinud, kui tal pole mitte kui midagi öelda.

Ma jääb endiselt enda juurde, et Savisaar tegi ratasega diili ja pani oma FB konto kinni. Kõik muu on puhas udu ja häma.

Olgu lisatud, et see pole FB-s kaugeltki ainus Edgar Savisaare konto. :)

9 kommentaari:

Irja ütles ...

Muidugi on see päris konto! Edgar alles natuke aega tagasi saatis mulle sõbrakutse, mille ma ka vastu võtsin. Tahad öelda, et see on mingi liba-Edgar või? Häh.

Unknown ütles ...

See on Edgar Savisaare ametlik Facebooki konto.

Irja ütles ...

Väga tore. Ma arvasingi, et Innol ei ole õigus. Tahtis ilmselt lihtsalt intriigi tekitada :)

Anonüümne ütles ...

see pole liba priit kutser tegi selle, imelik et politsei abiga nad seda enam türklase käest kätte ei saand

Anonüümne ütles ...

Kogu see lugu on väga naiivne. Konto häkkimise puhul on elementaarne pöörduda FB poole, et nad abinõud tarvitusele võtaksid ja häkkerit karistaksid ning kontot on võimalik siis ka tagasi saada, kuid see võtab aega ja närve. Aga nii, et häkker täitsa süüdimatult rahule jäetakse, üldiselt ei toimita. Midagi selle asja juures ei klapi. Ka ei ole see uus üsna ilmselt n-ö ametlik konto, sest selle juures puudub ametliku konto märgistus. Lihtsalt on keegi kasutanud ametlikku fotot ja linnavaadet. Kõik, kes Edgarit tunnevad, teavad ka, et ta ei teeks niisugust tühja kontot, kui tal midagi öelda oleks, vaid oleks sinna ammu kas kirjutanud või lasknud kirjutada. Pigem on nii, et ta kogub suvel jõudu ja püüab tervist karastada, mitte sotsiaalvõrkudega jännata.

Inno ütles ...

Väga õige tähelepanek! Kui Kohvik ära kaaperdati, siis pöördusime Google'i poole ja paari päevaga oli kontroll taastatud. Mitte midagi polnud jõutud isegi ära kustutada. Mul Facebooki konto kaaperdamisega endal kogemus puudub, aga ma eeldan, et süsteem on sama. See on Facebooki enda huvides oma kliente kaitsta.

Anonüümne ütles ...

kas te avalduse tegite kohviku kaaperdamise osas, kui see juhts ja kas saite teada kes see kaaperdaja oli?

Inno ütles ...

Vist isegi tegime, aga see ei viinud kuhugi. Ei saanudki teada. Sisse tungiti minu Google'i meilikonto parooli abil. See sai olla keegi Elioni töötaja, sest kasutasin ainult oma hot.ee konto puhul sama parooli.

Anonüümne ütles ...

hm, ei pruukinud olla elioni töötaja, ma ei tea kui avalikult sellest juttu on olnud aga mingi aeg lekkisid kõik hot.ee paroolid, elion vist siis saatis ka hoiatusi et inimesed oma paroolid ära vahetaksid.need töötajad ei näe paroole, aga parool võib rändama minna ka cookiestest kui õngitussaidil klikkida või mõnel nakatunud veebilehel.
üks sait kus on pahavara autori teadmata pandud on http://rahvuslane.blogspot.com mul viirusetõrje blokib tihti lingid mis viivad sinna blogisse.
teiseks võis olla see et su gmaili parooli kontrollküsimus oli häkkerile lihtsasti ära arvatav, näiteks oli see esimese õpetaja nimi nagu paljudes kohtades pakub ja sa olid sellest oma blogis kirjutanud.

Aga igal pool politsei reklaamib et tehke avaldus kui mingi it kuritegu tehakse,kas nad siis saatsid teate et menetlus on lõppenud seoses aegumisega? kui see häkker oli välismaalt siis võis vabalt olla suvakas tegija mitte konkreetselt teie vastu. need kuradi aafriklased võtavad pidevalt inimeste fb kontosid üle ja siis imbuvad FBs erinevatesse gruppidesse laenupakkumisi postitama.