kolmapäev, 2. august 2017

APPI! Eesti juhib pika puuga ka maailma alkosurmade edetabelit!

Eesti juhib maailma alkosurmade edetabelit, väljavõte worldlifeexpectancy.com veebist.

Mis maa see Eesti küll on? Lisaks narkosurmadele juhib Eesti pika puuga ka alkosurmade edetabelit.

Ja siis öeldakse, et Eestis ole ole alkoholiprobleemi. KUIDAS SIIS EI OLE? Eestis valitseb alkoholi koha pealt suisa katastroof. Eesti on katastroofipiirkond ja keegi ei kõssa. Umbes nagu koolitunnis, kus keegi on õpetaja tooli peale knopka panud ning kõik vahivad enda ette ja teevad nägu, et kõik on korras. EI OLE JU KORRAS!!!

Asi on ikka väga hull Eestis selle alkoholiga.

Kusjuures liiklusõnnetustes hukkub Eestis 4 korda vähem inimesi kui alkoholi tarvitamise tagajärjel, aga liiklusele pööratakse tohutult rõhku, sama alkoholi tarvitamisele vaadatakse läbi sõrmede. Ja sõimatakse Ossinovskit, kes püüab midagi ette võtta. Miks see nii on? Kas eestlased on hulluks läinud või?!

Ja kui narkot põhjendatakse veel sellega, et surevad venelased, keda Eestis ei peeta inimesteks umbes nagu juute peeti Saksamaal prussakateks, siis alkoholi tõttu surevad ju ka eestlased!!!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mingid firmad võiks pakkuda suremise teenust, oleks kasulikum kõigile, alkoholisurm on pikkaajaline ja tekitab palju probleeme kõigile

Anonüümne ütles ...

Eelmisele: selline firma on täiesti olemas. AS Eesti Vabariik. Eksisteerib ametlikult, hoiab rahva raha sellise firmanime all Skandinaavia pankades.

Aga Ossinovski on loomulikult ainuke teravam pliiats kogu Stenbock'i seltskonnas.

Jälle, jälle suudavad vaid venelased midagi asjalikku korda saata (Toom, Ossinovski - kes veel?).

a.

Anonüümne ütles ...

Oh mis "lahe" edetabel. Eesti juhib enese surnuksjoomise edetabelit ülivõimsa edumaaga. Ometi kord milleski ka Maailma Esimene!

Äh mis ma ikka õelutsen. Tegelikult tuleks Läti piirile panna tolliameti ööpäevaringne valve ja tõsta õllehind 10 euroni per 0,5 l ja viinahind 40 euroni per 0,5 l. Aga võib ka olla, et pole enam mõtet. Selle rahvuse kvantiteet on enda ajurakud juba ära joonud. Teadagi mis järgneb.