teisipäev, 1. august 2017

Eestlased surevad, kuna neil pole raha ega haridust



Eestlaste põhiline tapja on südame-veresoonkonna haigused. Teadlased on kindlaks teinud, et südamehaigusi aitab ennetada Vahemere dieet (palju värsket rohelist ja mereande). Ent seda dieeti järgivad ainult jõukad ja haritud inimesed. Mis omakorda tähendab, et eestlased surevad, kuna neil pole raha ega haridust.

Kurb.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja kliima on sitt, see tapab

Anonüümne ütles ...

eestlased peaksid kõik vahemereäärde kolima

Anonüümne ütles ...

Üleüldine negatiivne suhtumine ümbritsevasse, mõõdutundetu virisemine-vingumine, suutmatus unustada oma elus kunagi toimunud halba, komme süüdistada alati kõiges kõiki teisi (sh riiki) jne jne - seegi lühenda eluiga. Nii et vaata ette, Inno!

Anonüümne ütles ...

Kui ahned valitsejad/poliitikud on ümbritseva untsu keeranud, peabki kritiseerima!
Oleks Inno-suguseid tundlikke vaatlejaid rohkem, oleks elu parem.

Anonüümne ütles ...

Ma võitlen haiglas vähiga ja iga voodikoha juures on keemiaravile elav järjekord sõna otseses mõttes. Nii palju vähihaigeid on uus Eesti tootnud :(

Anonüümne ütles ...

Juba meie vanaemad ja vanaisad sõid mereande ja värskeid puuvilju, ei mingeid saiu ega kartulit.

Maret ütles ...


Süda on vaimses plaanis Armastus ja veri on Elurõõm.Ju siis on euroelu inimeste südamest armastuse ja elurõõmu välja imenud. Viimane anonüümne aga, kes võitleb enda arvates vähiga, võitleb tegelikult hoopis VIHAGA! Sest vähi põhjuseks pole midagi muud, kui vihatunnete järjepidev toitmine.Iga asja vastu on aga rohtu ja kõigepealt peab inimene endale teadvustama, mis ta elurõõmu kaotuse põhjuseks on.Viha st. vähi puhul samuti.Ja siis sellega lõpparve teha.Ongi tervis taas korras!

Anonüümne ütles ...

Kunagi staarkommenteerija Maret on hakanud kaasaegseks "nõustajaks"? Nii et väikesed beebid on vihased ja seetõttu haigestuvad vähki? Mine pista see Viilmaa raamat sinna pehmese kohta.

Inno ütles ...

See on tõesti nii, et vähki haigestutakse järjest nooremalt. See ei saa olla ainult vihaga seotud. Paradoks on ka see, et kuigi meditsiin on arenenud üha kõrgemalt, on inimesed üha haigemad, eriti lapsed. Näiteks autism oli veel paarkümmend aastat tagasi haruldane, nüüd aga väga levinud. Viimaste uuringute põhjal on autism seotud häiretega paljudes geenides. Autistid sünnivad nii noortel kui vanadel sünnitajatel olenemata rassist. Kõige rohkem esineb autismi Jaapanis, järgnevad teised kõrgelt arenenud maad nagu Inglismaa, Rootsi ja Taani. Keegi ei saa aru, millest see tuleb.

Anonüümne ütles ...

Maret, lõpeta selline umbluu ajamine. Praegu on väga moodne otsida abi igasugustelt sensitiividelt, nõidadelt ja muidu umbluu alternatiivikutelt. Inimesed on stressis ja päris piinlik on lugeda, kuidas pea laiali joostakse igasuguste "nõustajate" juurde, mis võib neile hoopis kahjulikult mõjuda. Kasvõi seesama moodne holistiline regressiooniteraapia, kus tehakse klientide ajuga "rännakuid" ja ajuloputust. Sealsed "terapeudid" pistavad kliendile kristallid pihku, kutsuvad inglid appi, uinutavad poolhüpnoosi ja kohe on teada, kes on süüdlane nende stressis.

"”Haapsalu imearst Luule Viilma ütles ühele noormehele: sinu probleemid tulenevad sellest, et ema ei olnud sinuga sünnituse ajal küllaldases kehalises kontaktis,” kirjeldab Eino üht juhtumit. ”Haige noormees ütles selle peale oma vanematest lahti. Kui ta aga aru sai, et üksi on siiski raske elus hakkama saada, tegi ta enesetapu.”
http://www.ohtuleht.ee/34916/ettevaatust-sensitiiv

Muuseas, Kas Viilma selle peale ei tulnud, et nõukaajal ei pandudki vastsündinud lapsi ema kõhule, vaid viidi kohe imikute palatisse. Tänapäeval on lastel kergem, laps pannakse kohe ema rinnale ja tihti on ka isa sünnituse juures.

Anonüümne ütles ...

Saame ikka aru, millest see tuleb. Sellest võib isegi rääkida, aga sel pole mõtet - te nagunii ei usu.
Ja vahemere ääres on vähemalt praegu liiga palav.

Maret ütles ...

Kirjutasin siia eile pika kommentaari aga see lendas paraku ära saatmisel pilvedesse käest.Tõesti ei viitsi seda kordama hakata, kuigi öelda oleks väga palju..Anonüümsele niipalju, et pole ometi kuigi raske endale üks kasutajanimi valida.Ja veel - tervita minu poolt meie tulevast Eesti riigipead, kui juhtud teda nägema.Viimati kommenteeris ta väga narri nime all - seniil.Ta on olnud ka lõvilõrr, intellikõnts ja midagi veel, mis ei meenu praegu. Loodan, et see kommentaaar jõuab ikka kohale.PS.Ravimisest teile rääkida on sama tark, kui pea peksmine vastu KIVISEINA. Seega nägemiseni ja kuulmiseni!

Anonüümne ütles ...

Maret, väikesed lapsed ei põe vähki ei kadedusest ega ka vihkamisest. Kuid väike vihje sulle edasiseks uurimiseks: 12, DNA, "10 kadunud suguharu"...

Anonüümne ütles ...

Mis vaevab Maretit, et ta nii ärritunud kommentaare kirjutab?