pühapäev, 20. august 2017

Kristlus ja pagulased


Pagulaste vastuvõtmisega on seotud müüt, et kui nad tuua kristlikku maailma, siis saavad neist toredad inimesed, sest kristlased on kõik toredad, kedagi ei tapa ja kristlus see tähendab rahu.

Tegelikult on kõik need väited valed. Esiteks pole kristlus sugugi nii süütu kui paistab ja teiseks on kõik moslemid väiksed islamisõdalased. Nii nagu kristlased on Kristuse sõdalased.

Laialt on levinud arvamus, et kristlased olid kunagi, nii umbes tuhat aastat tagasi sõjakad, aga nüüd on väga leebed ja andestavad. Kas ikka on? Ma mäletan selgelt, kuidas USA üle-eelmine president George W. Bush põhjendas nii Afganistani kui Iraaki sisse tungimist just nimelt usu ja jumalaga. NB! See oli kõigest 15 aastat tagasi! Ehk siis ta oli samasugune Kristuse sõdalane kui need, kes 1000 aastat tagasi ristisõdade käigus algul Jeruusalemma ja pärast Eestisse tungisid. Mingit vahet ses osas ei ole. Bush on kaasaegne ristisõdalane. Ainus vahe oli selles, et Bushil oli kasutada märksa võimsam armee ja tehnika kui kunagi Richard Lõvisüdamel. Aga sellele vaatamata saadi samamoodi lüüa nagu tuli Jeruusalemmast saba jalge vahel tagasi Richard Lõvisüda. Ning siis meelerahuks vallutati väike Eesti, et oleks mingi võit ette näidata. Stiilis, et kui Kristuse maad - Jeruusalemma vallutada ei suutnud, siis võeti ära vähemalt Kristuse ema maa - selleks ristiti Eesti alad ümber Maarjamaaks. Eesti rahvale oli kristluse tulek, olgugi et vere ja mõõga läbi võibolla isegi hea, sest sellega pääseti metslase kuulsusest. Samas algas kristlusega eestlaste jaoks 700-aastane orjapõli, mis on rahva enesehinnangut kõvasti räsinud.

Nüüd tuleme tagasi pagulaste ja moslemite juurde. Valdav enamus Euroopasse ja Eestisse sisse toodavaid pagulasi on moslemid. Ja kui väidetakse, et moslemid saavad kristlasteks, siis on see puhas vale ja pettus sest erinevalt kristlastest, kes saavad oma usu maha pesta, ei tohi moslem usku vahetada. Ehk kui oled sündides moslem, siis jääd elu lõpuni moslemiks. Aga kõik moslemite lapsed on automaatselt moslemid! See on põhjus, miks islam nii kiiresti levib. Moslemit vabastab usust ainult surm. Seda esiteks.

Teiseks ma väidan, et kõik pagulased on moslemisõdalased. Nende huvides on levitada oma usku, või kultuuri, vahet pole, levitada oma elustiili mujal maailmas. Kui olete veidi maailmas ringi käinud, siis olete ilmselt märganud, et moslemid jätkavad igal pool maailmas oma elustiili. Isegi oma toidu toovad kaasa. Nad ei sulandu massi, vaid loovad oma väikse mikrokosmose, mida hakkavad laiendama. Seda ei saa pahaks panna. Kristlased käituvad samamoodi. Iga kristlane on samamoodi Kristuse sõdur, kes välismaale minnes püüab seal oma usku ja kombeid säilitada. See on loomulik ja inimlik. Aga rääkida, et moslemitest saavad Euroopas uued inimesed - see on vale. Eurooplased võivad leppida sellega, et moslemid tulevad ja võimu üle võtavad, nii nagu germaanlased võtsid kunagi üle Rooma riigi, aga rääkida, et moslemitest saavad kristlased on sulaselge jaburus. Sellist asja ei ole ja kunagi ka ei juhtu.

Lisan veel seda, et islami usk keelab teise inimese tapmise, aga see käib ainult usklike, ehk siis teiste moslemite suhtes. Need, kes pole usklikud, pole islami usu mõistes üldse mingid inimesed ja neid võib loomulikult veristada nagu loomi. See oli põhjus, miks Soomes Turu linnas veristati tänaval üksikuid naisterahvaid - islami kombe kohaselt ei või naised tänaval üksi ringi liikuda, rääkimata sellest, et keha on katmata. Seda tasuks ka meeles pidada neil, kes kangesti ihkavad moslemitest pagulasi vastu võtta. Pagulased võiks vastu võtta siis ja ainult siis, kui Eesti riik ja rahvas on valmis võtma islami usu ja järgima islami kombeid, vastasel korral MITTE MINGIL JUHUL!!!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Väga tõsine ja hoiatav ülevaade.
Tõepoolest, mis "usk" see on, mis lubab teises riigis last jalutaval emal kõri läbi lõigata?