neljapäev, 28. september 2017

Sotsid on vist ikka väga närvis, nüüd irvitatakse juba Juuli krampide üle...



Kuulge, ma ei taha, et te sellest ilma jääte. Silja Suija praegu grillib mind selle postituse all, kus ma SOTSIDELT puuetega laste toetuste kohta aru pärisin. Sotsid on vist väga närvi läinud, sest küsimusi tuleb nagu Vändrast saelaudu. Minge vaadake, lugege, mõelge kaasa :)

Mina aga oma küsimuse püstitamist ei kahetse. Puuetega laste toetused PEAVAD tõusma ning sotsid, kes enda väitel ühiskonna kõige nõrgemate eest seisavad, vastutavad selle eest, et nad tõusnud ei ole.

Silja Suija on laskunud nüüd lausa nõnda madalale, et irvitab Juuli krampide üle, kirjutades ühe minu vastuse kommentaariks: „Oih ma jäin tepost maha mu lapsel olid vahepeal krambi hood.” 

Nad ilmselt loodavad, et ma nüüd närvi lähen, aga teate, sõbrakesed, ma teen teile üllatuse ja ei lähe. Lihtsalt vangutan imestunult pead. Eesti valimiste uus tase - ilkumine vastaskandidaadi laste üle. Ma ei ole midagi sellist varem kohanud. Eriti hämmastav on see, et seda teevad sotsid. SOTSID. Ja sotside esinumber Anti Allas, Võru linnapea, ütleb, et kõik on kõige paremas korras. Nii peabki! 

Ohjah. Õnneks on Juulike terve ja meil oli täna fantastiliselt tore jalutuskäik. Saime kõik päikest ja see aitabki meil nüüd sellest järjekordsest inetust rünnakust üle olla. 

Kes kaasa mõelda tahab, on teretulnud minu Facebooki kontole arvamust avaldama :).