kolmapäev, 1. november 2017

Kas Jaanus Käärmann tegi kunsti?

Pilt Jaanus Käärmannist Toompeal Riigikogu hoone ees, allikas: https://jaanuskaarmann.wixsite.com/mysite.

Tallinnas tänaval nugadega vehkimise tõttu maha lastud Jaanus Käärmann võis teha omast arust kunsti, häppeningi stiilis. Kunstnikud on sageli oma elu kunstile ohvriks toonud.

19 kommentaari:

KarelusMaximusMagnificus ütles ...

sysphos

KarelusMaximusMagnificus ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Igal juhul mitte igav inimene. Saatuslikuks sai üleharitus, ka see on ohtlik, kõik, mida saab liiga palju, on ohtlik. Bakalaureus Tartust, magister välismaalt, õrn ja tundlik hing ning IT-ala lisaks. Muide liigintensiivne arvutitöö keerabki peast ... Ja tuntud, miljonärist vend ei tee ka olukorda paremaks, Jaanus tundis, et pole midagi taolist saavutanud, me ei tea ju, kas vanemad võisid seda nina alla hõõruda. Väide viisakad vanemad võib tähendada mida iganes, ka tohutut surutist edukas olla. Isiksus lõhkes ja eduks sai alastiolek Toompea ees, appikarje stiilis "Mida te minust veel tahate?"
Sest miks vihjas noormes oma db postituses perele, et pere on "dead." Surnud, rahale ja edule orienteeritud pere.

Teine asi, see tundlik hing võiski ära tunda, et on jälgimise all, kuna ta vend on Transferwise asutaja, võib olla olidki luubi all rohkem ka välismaalaste poolt.

Igal juhul oli lõppvaatus noormehele pääsemine.

Anonüümne ütles ...

ei tea jah mis tarkvara ta arendas, aga id softi tegijad ja sellega seotud inimesed magavad päevas vaid paar tundi ja nädalavahetusi ei pea.loodetavasti makstakse neile ületunnid kinni.

Anonüümne ütles ...

Inno mine tee ka sellist kunsti, saad ka rikkaks

Inno ütles ...

Ma saan aru, et sellise kunsti tegemiseks peab juba olema kogunenud omajagu rikkust.

Anonüümne ütles ...


Ma pole seal Toompeal sellest ajast saadik käinud kui Eesti Euroopa liitu annekteeriti. Huvitav, kas see on seal NATO täht ja sinna keskele saab märki sittuda?

Anonüümne ütles ...

Kui midagi väga puudu on võtate pere kokku ja näidake visuaalselt Toompeal häppeningi vormis kui paha teil on , ega muu ei aita, see internett ongi selle jaoks, et vaiksem oleks selline süütu kohake võid karjuda ja mitte keegi ei kuuke ja relvasid kaasa võtta ka ei saa :)

Eva ütles ...

arvan,et Jaanuse käitumine juba siis oli haiguslik ja mul kui arstil on meeletult kahju,et
politsei ebaõige taktika tõttu see inimene surmati.
Selliseid haigusi osatakse ravida ja sageli inimene saab jätkata oma igapäevast tööd,kui
tal on ravisoostumus

Margus Kiis ütles ...

Vaimuhaigusi on väga keeruline ravida ka pealegi, kui inimene ise ei soovi, siis teda sundravile saab suunata vaid kohus koos kõikide protseduuridega.
Pealegi ISISe noarünnakuid on olnud mitu. Kui arvate, et neid on teostanud vaid tõmmud araablased, siis eksite.

Anonüümne ütles ...

Ei ole vaimuhaigusi nii keeruline ravida midagi. Akuutsest psühhoosist tuuakse inimene üsna kiiresti välja medikamentide abiga. Krooniliste psüühikahäirete puhul on jah keerulisem, aga ka neid saab edukalt kontrolli all hoida, kui inimene korralikult ravimeid võtab.

Tablettravi on üldse probleemne, sest ka tavaliste krooniliste haiguste puhul nagu diabeet ja hüpertoonia võtavad ravimeid korralikult ehk ainult pooled haigetest. Rääkimata siis psüühikahäiretest, mille korral haige sageli tunneb, et ta ravimeid "ei vaja". Ravi on vabatahtlik, aga mispärast peaks ennast ravima inimene, kes enda arvates on terve?

Anonüümne ütles ...

näe tartu südamega elukunstnikud ja perfoomantsi mehed istuvad pommiähvarduse eest kinni http://objektiiv.ee/rahvuslik-teataja-kaks-meie-kaastoolist-arreteeriti-valesuudistuse-alusel/ http://www.tartuekspress.ee/?page=1&id=3983

Anonüümne ütles ...

Ühed teised Käärmannid on muuseas Lõuna - Eestist pärit, metsavend Alfred Käärmann Hargla - Saru kandist ja Heldur Käärmann oli Antsla Keskkoolis matemaatikaõpetaja ning õpetas pioneere fanfaari puhuma. Heldur oli ka kõva naistemees, legend kõneleb, et pruut olla saadetud Siberisse ja tahtnud omal käel sinna järgi sõita aga polnud lastud. Egas igat matsi kah paranduslikule tööle ei võetud, isehakanud küüditamisohver oli vist ikka mingid hüvitised tagantjärgi välja nõudnud.
Aga intelligentne mees oli, kahju et tatikast peast hinnata ei osanud ning ei õppinud endale vaid õpetajale ja täpselt niipalju kui ettenäitamiseks tarvis.

Anonüümne ütles ...

See häppening oli nii tõetruu, et kutsus politseil ikka tõelise hirmu välja ja leivanoad tundusid lausa mõõkadena, kusjuures politseil oli taganemisruumi ja peale nõnda nimetatud hoiatuslaske inimene peatus ja, siis kohe sai ta maha lasta. Kui kutsud politsei tüli lahendama, siis tea ta võib su vabalt maha lasta, sest tal on tulirelv ja kerge näpp. :)

Anonüümne ütles ...

http://televeeb.ohtuleht.ee/838763/radar-vabaduse-valjakul-maha-lastud-jaanuse-lahedased-ta-ei-olnud-selline-inimene-kes-kellelegi-noaga-kallale-laheks



https://www.postimees.ee/4302169/nadal-parast-traagilist-tulistamist-vabaduse-valjakul-politsei-sisekontroll-juurdlust-ei-alustanud


Anonüümne ütles ...

Millele järgnes Phyrrose võit ��

Anonüümne ütles ...

Baka-magister on mõne jaoks "üleharitus"??? Paras oleks põhikool, sest keska oleks juba haritlaste teema, eks?

Anonüümne ütles ...

Noaga vehkiv hull tulebki maha lasta
Punkt!

Kui palju on nurisetud, et miks selle kuulsa "maksumaksja raha eest" narkareid elule poputatakse - rahal oleks mujal (näit. sotsiaalsfääris) palju rohkem kasutust. Ja nüüd soovitatakse mingit hullu ravima hakata, et vot see oleks rentaabel?
Miks nii silmakirjalikud? Kas suur kaastunne ja poolehoid on ainult sellepärast, et tegemist eestlase ja tuntud (no mulle mitte, jah) venna vennaga? Et nö. "korraliku" inimesega?
Kui samamoodi oleks keegi Gennaadi või Maxim vehkinud, kel pole miljonärist venda ja kes ei "üleharinud" ennast, kas siis oleks ka uudis nii suureks puhutud ja politseid süüdistatud?
Ma miskipärast ei usu...

mahlapress ütles ...

Olen ma ainus, kellele meelest ta on seal statiivist ja võimlemispallist vabamüürlaste sümboolikat moodustanud?