esmaspäev, 9. aprill 2018

Eesti valmistub sõjaks: tuleb arvestada, et põhilised ohvrid on lapsed


Eestis valmistutakse hoogsalt sõjaks, aga sellega seoses tuleb arvestada, et kaasaja sõdades on põhilised ohvrid lapsed. Põhjus on selles, et kaasaja relvade puhul pole võimalik naisi ja lapsi kaitsta. Lapsed on kõige abitumas olukorras ja neid sureb kõige rohkem. Kaitseväe kui sellise tähendus ja vajadus on kadumas. Selle asemel tuleks ehitada kõigile elanikele täiesti uued elamud, mis pommitabamusele vastu peavad ja keemiarünnaku eest kaitsevad.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täpsem pealkiri oleks ehk "Eestit valmistatakse ette sõjaks." Seda teevad meie oma juhid võõrriikide tellimisel. .Meil luuakse pidevalt vaenlase kuju, et sõduril ei tekiks süümepiinu päästikule vajutamisel.

Anonüümne ütles ...

ei, sõjahüsteeriat toodab siiski eesti ise. jänkimeestel on muidugi hea meel, kui keegi neil laost natuke torusid vähemaks ostab ja ilmselt müüks ka iisreal meeleldi veel mõned kastitäied roostes galile.
tavalised kilplased ühesõnaga.

Anonüümne ütles ...

Ja kust nende varjend-elamute tarbeks lisaraha ammutatakse? Kas alkoholi aktsiisist?

Inno ütles ...

Las NATO maksab, kui tahab sõdida. Eelmise külma sõja ajal rajati Lääne-Saksamaale küll kõikvõimalikud kaitsevarjendid ja sakslasi poputati nii mis kole. Tohutud USA investeeringud voolasid Lääne-Saksamaale. Eesti ja teised Baltimaad on jäetud selle kõrval täielikult vaeslapse ossa.

Anonüümne ütles ...

vähem möla, pikem samm

Anonüümne ütles ...

Väga kahju oleks Eesti inimestest ja eriti lastest, aga ausalt öeldes on nii kõrini kogu sellest Eesti elust, et ei oska enam isegi sõda karta ja parem juba õudne lõpp, kui lõputu õudus.

Konfliktid süvenevad ütles ...

https://maailm.postimees.ee/4467501/trump-venemaa-pangu-end-rakettideks-valmis