reede, 6. aprill 2018

Kas see on aja märk, et vanad kommarid on Eesti juhtimise üle võtnud?

Eiki Nestori avaldus komparteist väljaarvamise kohta.

Eestis muidu peetakse endist komparteid kuritegelikuks ja eesti rahvale vaenulikuks organisatsiooniks, aga kui endistest kompartei liikmetest juttu tuleb, siis on jutt umbes selline, et nemad liitusid selle parteiga, kuna tahtsid kõige halvemat ära hoida. Et olid nagu heategijad, või umbes nii. Või siis olid parteis rohkem nagu muuseas.

Endised parteilased on Eesti juhtimise üle võtnud - Eiki Nestor istub lausa Riigikogu esimehe toolil ja just tema pani väidetavalt paika Eesti uue presidendi.

Kas see on aja märk - sest Eestist esindab Euroopa Komisjonis lausa endine tippkommunist Andrus Ansip.

Samal ajal muudkui räägitakse, kuidas kompartei oli kuritegelik organisatsioon, mis tegutses eesti rahva hävitamise nimel. Mis valmistas ette ja viis läbi küüditamisi ja represseerimisi. Aga kõik selle liikmed olid justnagu heategijad. Kuidas seda siis mõista?! Kas keegi targem oskab seda anomaaliat seletada? Et kuidas saavad kuritegeliku organisatsiooni liikmed olla samal ajal heategijad.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siin on ilmselgelt tegemist nähtusega AIDAMEESTE SÜNDROOM. Aidamehed on aidamehed iga võimu ajal. Ja selle sündroomi tekkeloos on segamini eestlaste ajalooline vajadus ellujäämiseks aina uute muutuvate olude (võimuga) kohaneda ning igipõline saamahimu. Just nii me oma aidamehed olemegi saanud. Ning ei maksa arvata, et aidamees on miskisugune ühepäevaperemees. Vastupidi, ta oskab vägagi hästi silmas pidada ka pikemaajalist perspektiivi. Ilmekaim näide on nõukaaegsete aidameeste tehtud valimisseadus, mis nüüd enam mingi nipiga ei lase rahval neid võimu juurest minema lüüa.

Anonüümne ütles ...

Et Nestor oli nõuka ajal kommunistliku partei liige, ei ole midagi imelikku ega taunimisväärset. Kui spetsialist tahtis ametis jätkata, tuli astuda parteisse või minna katlakütjaks. Probleem tekib siis kui inimene püüab iga hinna eest parteisolemist varjata ja maha salata. See salgamine iseloomustab suurepäraselt juba teda ennas.

Anonüümne ütles ...

Innot on tabanud skisofreenia. Ühes postis kutsub ta eestlasi üles venemaaga ära leppima ja kohe järgmises loos tõstatab ta endiste kommunistide küsimuse. Kas sa siis ei tea, et sibulate maailmavaates kommarite solvamine on sõna otseses mõttes surmapatt? Mis leppimisest saab veel juttu olla, kui sa oled vaest tagakiusatud venkut süüdistanud kuritegeliku organisatsiooni, kompartei, loomises???
Ole hea ja otsusta nüüd ära, mida sa tegelikult soovid, sest kõike head korraga ei saa.

Inno ütles ...

Soomel on see küll õnnestunud: kommareid poputamata venelastega sõber olla. Sisimas sommid muidugi venkusid vihkavad, veel rohkem kui eestlased, aga nad vähemalt ei näita seda välja ja ei demonstreeri seda igal sammul. Eestlased peavad õppima olema iseseisev riik Venemaa kõrval - selle puhul ei saa mängida õnnetut okupeeritut, kellest midagi ei sõltu ja kes seetõttu valimatult plärtsub, vaid Venemaad tuleb võtta nagu partnerit, vaadata koos probleemidele otsa ja need ära lahendada.

Unknown ütles ...

Tervist.Töötasin 1.oktoobrist 1976.a. kuni 1.november 1981.a.ENSV Ehitusmaterjalidetööstuse Ministeeriumi keskaparaadis(algul SKB-s) ja tean täpselt kui palju oli meil vanu Soome poisse(kes olid teise synniaastaga), Saksa armees olijaid ja n.n. "kommuniste". Mind suunati pärast Tallinna Polytehnikumi(28.02.1975) Maardu Keemiakombinaati. Saatsin "perse" ja viilisin kuni abiellumiseni 12.02.1977.a.eemale. Siis kasutasin tuttavaid siit ja sealt ning olin ymbersuunatud 01.10.1976.a.tööl. Juba kuu aega hiljem teati, et olen Sakasa SS"Wiking"ohvitseri poeg ja "ristiti" Rahvavaenlase pojaks.Tean täpselt kui keeruliseka tegid meie elu "lihtlabased KITSED". See selleks, aga 1992.a. läksin "ostetud viisaga" Saksamaale,et saada dokumendid isa ja onu kohta, olin Berliinis jälle "Rahvavaenlase poeg".
NII ,ET OLGE INIMESED(IHA-inimlikkus, haritus,ausus=

Anonüümne ütles ...

Järjest rohkematele saab selgeks, et NLKP-kaasuse Nestorike valetab. Tegelikult on see mees kogu ele pumba juures veetnud. Omaegse AÜ juhtkonnas olles osales ta korterite, tasuta puhkekodutuusikute, väljamaareiside ja odavate autoostu lubade jagamisel. Kas see on patrioot ?