teisipäev, 3. juuli 2018

Oot-oot! Mis sai jalgpalli-MMi boikoteerimisest?



Veel mõned kuud tagasi räägiti sellest, et Inglismaa ja paljud teised boikoteerivad jalgpalli MM-i Venemaal ning avaldati kahtlust, kas MM üldse toimubki. Eestlased kuulutasid selle peale, et nemad MMi poole ei vaatagi. Nüüd aga vaatan, kuidas Inglismaa võistkond mängib koguni Moskvas, Lužniki staadionil nii et seda nägu. Pole kuulda midagi mingitest boikottidest.

Ja siis see jutt, et riigijuhid MMile ei lähe. Aga Hispaania kuningas Felipe oli kohal nagu naksti! Samamoodi Araabia šeigid. Et siis mis?! Hispaania, NATO liige, ja nüüd selline pugemine Venemaa ees!

Mis siis õigupoolest toimub? Kas boikoti-jutud olid taas lihtsameelsete (eestlaste?) hullutamiseks? Nii nagu on sanktsioonid, mille varjus kauplevad Venemaaga nii Saksamaa, Prantsusmaa kui Inglismaa. Isegi Soome teeb Venemaaga diile. Ainult lollid eestlased imevad näppu (nagu alati?).

Taustaks veel niipalju, et Soomest pandi Venemaale lausa eraldi MMi kiirrongid käima, et inimestel oleks võimalus kaasa elada. Ei juhtu ju iga päev, et jalgpalli MM on kohe siinsamas, külje all.

Kommentaare ei ole: