teisipäev, 16. aprill 2019

Hakkasime juba Inno sünnipäeva tähistamisega pihta :)



Täna oli imeilus ilm, päike siras taevas terve päeva ja oli suisa 24 kraadi :) Inno muidugi täiesti sillas :D Kuna meie peres on selline traditsioon, et kõikide pereliikmete sünnipäevad ei kesta mitte ainult üks päev, vaid algab päev enne sünnipäeva ja kestab veel nädal aega pärast seda, siis hakkasimegi Inno sünnipäeva tähistamisega juba täna pihta.

Alguses oli plaan minna kohalikku armsaks saanud restorani lõunat sööma, aga kuna me - kõik peale Inno, kes hakkab vahel juba kella viie-kuue ajal hommikul uudiseid üles panema - oleme parajad unimütsid ja põõname vähemalt kella kümneni ja täna hommikul lausa üheteistkümneni, Juulike koguni kaheteistkümneni (uneangelman nagu ta on), siis ei tulnud sellest mõttest muidugi midagi välja :D Sest siin algab kella kahe ajal siesta ning restoranid panevad uksed kinni.

Mis seal ikka, lähme siis hoopis õhtul, otsustasime. Sõime rõdul hommikusööki ja avastasime, et üks roos oligi juba lahti läinud, vaatasime natuke telekat, mina natuke kirjutasin, lapsed mängisid ja oligi aeg siestaks. Kuidagi iseenesest hakkad kella kolme ajal haigutama, see tava hakkab siin kohe külge :D

Kella kuue ajal hakkasime end restorani poole sättima. Esmalt käisime veel toidupoes ära ja ostsime endale apelsine (mis pole erinevalt Eestis müüdavatest mitte hapud, vaid magusad) ja banaane ning Juulikesele püreesid, kõik muu oli olemas. Siis restorani! Oli nii soe õhtu, et otsustasime istuda väljas. Tellisime bacalhao bras'i, mis on üks me lemmiktoite. Kuigi ma tavaliselt kartulit ei söö, siis selle toidu puhul teen erandi :) Inno oli väga rahul :D

Homme Inno sünnipäeva tähistamine jätkub ja mõtlesime sedapuhku minna sööma Portalegresse. Roosi loodab, et issi talle sealt oma sünnipäeva puhul uue LOL nuku ostab :D Anname siis teile ka pärast teada, kuidas läks :) Seniks kõike head ja ikka ilusat ilma ning päikest sinna ka :)

Ülal issi ja tütreke küla vahel jalutamas ja siin veel kaks pildikest:



Bacalhao bras näeb välja selline :)



Meie aias õitsevad juba karikakrad :)

Kommentaare ei ole: