kolmapäev, 17. aprill 2019

Kuidas politsei eest põgenev kriminaal täna Inno peaaegu et alla ajas


Tähistasime siis täna Inno sünnipäeva Portugalis Portalegres :) Sõime oma lemmikrestoranis ja tundsime end niisama mõnusalt. Kõik oleks võinud siiski minna ka teisiti, sest hommik pakkus sünnipäevalapsele tõelist närvikõdi: nimelt oleks politsei eest põgenev kriminaal ta siinsamas külavahel vaata et alla ajanud. Läks teine, kaks prügikotti uljalt üks ühe, teine teise käe otsas, üle tee prügikastide suunas, kui üks auto hirmsa kummide vilinaga otse tema poole sööstis. 

Õnneks suutis juht siiski viimasel hetkel, praktiliselt samm enne teda, pidurdada ja Inno pääses ehmatusega. Põgeneva auto järel tuli sama suure uhinaga mitu politseiautot, nii et ilmselt oli tegemist politsei eest põgeneva kriminaaliga. Nii et ma ei liialada, kui ütlen, et Inno on tänase päevaga ülirahul. Võinuks ju ka teisiti minna... Pärast esimest ehmatusest toibumist tegi juhtum meile juba nalja ja naersime, et eriti narr olnuks see, kui auto oleks Inno alla ajanud ja ta oleks pidanud lamama keset prügikottidest välja lennanud prügi :D 

Nii et üle tee minnes tasub alati olla äärmiselt ettevaatlik. Äärmiselt ettevaatlik. Isegi kui sa lähed üle tee väikeses külakeses, kus lehmad ja lambad karjamaal rohtu krõmpsutavad. Lihtsalt üle tee prügi viima. Sest nurga tagant võib ootamatult välja tuisata politsei eest põgenev kriminaal või mõni teine hulljulge tegelane, kes võib-olla ei suuda õigel ajal pidurdada. Või ei taha õigel ajal pidurdada.

Inno ise ütles, et tema kartis jälle kõige rohkem seda, et kihutav auto põrutab või paiskub vastu meie autot, milles istusin sees mina koos lastega. Mnjah, ka nii oleks võinud juhtuda. Aga ei läinud ja selle eest on põhjust tänulik olla.

Ehmatus üle elatud, sõitsime Portalegresse ja tähistasime oma sealses lemmikrestoarnis Inno sünnipäevanädala teist päeva. Pärast käisime veel poes ja Roosi sai endale issi sünnipäeva puhul kaks uut mänguasja, kaasaarvatud ühe LOLi :D Me nüüd siin arutamegi, et kas oli sünnipäev Innol või Roosil. Vist Roosil hoopis :D Siis veel Lidlist läbi ja koju.

Väljas jalutada ei saanud, sest sadas hirmsasti, kuigi oli päris soe, 19 kraadi. Tüüpiline Eesti suvi :D Meenutab natuke jaanipäeva :D Homme lubab siin lausa äikest, nii et passime toas. Õnneks ostsime endale palju süüa :D

Kommentaare ei ole: