neljapäev, 18. aprill 2019

Mõnus kodune päev :)



Täna sadas terve päeva. Teedel voolasid lausa ojad, nagu pildiltki näha :D Nii et olime kodus, pikutasime, sõime ja vaatasime telekat. Inno tegi oma sünnipäevanädala kolmandaks päevaks paellat ja see maitses tõesti oivaline. Roosi võttis lausa kaks taldrikutäit. Minule maitsesid kõige rohkem  küüslauguga praetud kaheksajalad. Mõtlen, et oleks võinud ju pilti teha, aga nüüd on hilja - kõik on söödud :D

Tahtsin veel rääkida siinsetest apelsinidest. Ma neid Juulile ei pakkunud, sest Eestis müüdavatest apelsinidest on tal alati mingi imelik lööve tekkinud, aga täna kiskus Juuli ise ühe apelsinikoti külmkapi pealt alla ja hakkas üht apelsini läbi koore järama. Ma siis mõtlesin, et hüva, katsetame, kui teine nii tahab, ja koorisin talle ühe ära. Juuli toppis apelsinitükke endale lausa kahe käega põske :D Siis võttis teise ja ma koorisin talle selle ka ära, niisamuti kolmanda ja neljanda. Ise oli ülirahul ja vehkis kätega, nagu ikka, kui miski talle väga rõõmu teeb. Ja ei mingit löövet! Täitsa uskumatu. Aga nagu ma ennist kirjutasin, siin müüdavad apelsinid on ikka tüki maad magusamad kui need, mida Eestis müüakse. Neid võib lausa neli-viis tükki järjest ära süüa. Eestis müüdavatest ma söön suure hädaga ühe ja siis hakkab ka kõht valutama :D Inno arvas, et ilmselt on selline hapu sort, mis säilib kauem. Igatahes masendav. Apelsinil ja apelsinil on ikka tohutu vahe.

Ega muud ei olegi tänase päeva kohta kirjutada :) Õhtuks teeme veel pardiriisi ja spinatisuppi, lapsed käivad vannis, vaatame Aktuaalsest Kaamerast, kuidas Kersti Venemaa visiit läks, ja tudule. Homme pidi ka sadama, aga teist päeva ilmselt toas passida ei viitsi :D

Ülal pildile siinsest päikeseloojakust hetk tagasi.

P.S. Ahjaa, täna oli 17 kraadi, homme tuleb 18 ja laupäeval juba 24. Ka ööd on juba küllaltki soojad - täna näiteks üheksa kraadi ja homme juba 12.

1 kommentaar:

Mart ütles ...

Inno, mõeldes sellele kirjevale armeede kavalkaadile, kes kõik Eestist läbi voorinud ja voorib - taanlased, prantslased, ameeriklased, inglased, hollandlased jne - ja õbluke naisterahvas, kes kõiki neid lahkelt tervitab, sõjamehi imiteerides natuke ebakindlalt "kulpigi lööb", kui mehed oma sõjamasinatega marsivad - siis kas ei teki oht, et kui Venemaa tuleb - aga see pole pelgalt teoreetiline väljavaade ju - siis ta võib midagi segi ajada või lihtsalt sisseharjunult käituda? Sõjamehed kõik on ju "laigulistes", paljudel on näomaskid või siis lõustad pori vms möksiga kokku määritud. Tavalisel inimesel on raske nende vahel vahet teha.