laupäev, 27. aprill 2019

Vaikivast ajastust. Kiisleri ja Lobjaka asjus



Vaatan lõbustatult, kuidas nüüd kõik hirmunud liberaalid on pistnud kooris kisama, et Eestisse on saabunud vaikiv ajastu, kuna vallandati Kiisler ja Lobjakas. Justninimelt NÜÜD.

Ehh, Odessa :D Vaikivas ajastus, sõbrakesed, elame juba aastat 2007 või isegi juba varem. Juba siis suurkorvistati ajakirjandust. Peatoimetajad käisid peaminister Ansipi juures lõunal ja „teadsid”, millest tohib kirjutada ja millest mitte. Kes vähegi teisiti mõtles, sellele ei antud isegi võimalust arvamust avaldada. Nagu tolleagne lugupeetud justiitsminister Rein Lang ütles: „Küsimusi võite esitada siis, kui hakkate õigesti käituma!”

Vaat nii! Nii et Kiisler, Lobjakas ja teised liberaalsete ja sotsialistlike vaadetega žurnalistid - kõigepealt hakake õigesti käituma ja siis küsige.

Ja pole vaja süüdistada EKREt. Sellise ajakirjandusvabadust piirava süsteemi seadis sisse teie enda poolt palavalt armastatud Reformierakond eesotsas teie enda poolt palavalt armastatud peaminister Ansipiga. Teised jätkavad nüüd lihtsalt sissekäidud rada ja sissekäidud rajal on, nagu teada, alati kõige mugavam käia.

Nii et ärge virisege :) Ei saa olla nii, et kui võimul on see erakond, mille talda MINA lakkuda tahan, siis on minul õigus seda valitsust kiita ja teised peavad suu pidama, aga kui võimule saab see erakond, mida ma vihkan, siis on mul ikka õigus edasi rääkida ja seda valitsust kiruda. Vabadus on või teda pole ja vaba ühiskond on ainult selline ühiskond, kus KÕIK on vabad.

Teie, head liberaalid ja sotsid, sellist kõigi jaoks vaba ühiskonda ei tahtnud ja nüüd on tuuled pöördunud. Nüüd olete teie need, kes suu peavad pidama. Jõudu teile selles! ;)

Pildil hetk 2010. aasta märtsist, Stenbocki maja ees. Justiitsminister Rein Lang mu küsimustele ei vasta. Kui küsin, millal ma oma küsimustele vastused saan, ütleb Lang kavalalt naeratades: „Siis, kui te õigesti käituma hakkate!”

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja, tere tulemast klubisse.
Terve mõistuse klubisse, mis pole poliitkorrektsusest tilgastunud.
Meie oleme WethePeople
DarktoLight
QArmy
Qanon
GreatAwakening
Meid on palju. Anonüümsed kõikjal maailmas. Meie lõhume globalistide narratiivi.
Me oleme patrioodid. Me levitame tõde. DeepState saab paljastatud. DraintheSwamp

Anonüümne ütles ...

Väga armas seisukohavõtt. Eriti meeldis mulle lause. "Vabadus on see kui KÕIK on vabad"
Mulle tuli meelde paarikümneaastatagune kodune seik kus abikaasaga naljatlesime pisut oma pisikese tütre väikese tembu üle mille peale tema mossitades teatas, et " Nali on siis kui kõik naeravad" :)

Anonüümne ütles ...

Õige Irja nii ongi! Ajad on muutunud ja liberastdi arvestagu sellega!