esmaspäev, 24. veebruar 2020

Kas Kersti tinistati Moskvas ära?

Kuulge, kas te nägite sama asja, mis mina? Savisaar on presidendi vastuvõtue kutsutud ja tuli ka kohale! Kaljulaid on hakanud ikka hullu panema. Kui Ratas ei läinud, siis kutsus Savisaare. Ehk siis kriminaali. Esmalt üritas Eesti riik Edgarist iga hinna eest kurjategijat teha ja nüüd palus presidendi vastuvõtule!

Ja mis hämmastav topeltmoraal - kui oli Marti Kuusiku ametisse nimetamine, kelle suhtes oli tol hetkel - NB! - ainult kahtlus, siis demarche'is pr president saalist välja, aga nüüd palus seesama inimene ainuüksi tervislikel põhjustel kohtupidamisest vabastatud süüdistatava punasele vaibale.

Samas, kui nüüd võtta aluseks see, et kriminaalid on nüüd samuti presidendi vastuvõtule welcome, siis kas te näe siin kisendavat ebaõiglust? Kus on Herman Simmi kutse? Ja Deniss Metsavase ja tema isa Pjotr Volini oma? Miks Avo Viiol peab kodus kiluvõileiba sööma? 

Eh, mis toimub meie presidendiga? Midagi juhtus temaga pärast Moskvas käiku. Kõigepealt see tobe pusa - pusaga valitsuse ametisse nimetamisele! - ja nüüd siis see. Kas ta tinistati Moskvas ära? 

5 kommentaari:

jevlampi ütles ...

Savisaar on süütu, nagu vastsündind lapsuke, kui kasutada ühe rootsi kirjaniku sõnu. (Prillikivi on koos reptiilide ja lameda maaga juba sildikleepijate poolt hõivatud.) Isegi, kui tema süükoorem oleks kaks korda nii suur, kui talle süüks pannakse, oleks ta rehvormi, sotside ning isamaa juhtfiguuride kõrval ses osas kääbus. Minul oli kurb vaadata vanamehe murdumist - peale kõike olnut, enne, kui kõrgeim kohus hakkab ümber vaatama maadevahetuse otsuseid ...

Anonüümne ütles ...

Sa Inno oled täiesti ebaadekvaatne. Mingi teisejärgulise tilulilu järgi keerad kõik pea peale. Kui arvestada kõike, mis president on teinud ja öelnud otseselt ja kaudselt Moskvaga seoses ja panna sellele vastu Helmete tegevus ja leksika ja vaadata kelle tõmblemine Moskvale kasulikus suunas käib, siis on Helmed oma parmude ja neonatside karjaga ainus kahtlusalune riigireetmises. Isegi selle erakonna päris algus haiseb vene kirsa järele.

Anonüümne ütles ...

Sorri, Irja, mitte Inno siiski.

neonats ütles ...

sind " anonüümne 27 veebruar 2020" on kentmanni poisid ikka täielikult raputanud ning oma riistu sinu ajus loputanud.pealegi nii osavalt et sa ise pole sellest veel aru saanud.

Anonüümne ütles ...

Kas keegi kirjutaks mõjuagentidest?

Alles oli Ringvaate saates Kirkorov (aka "Jakunin") ja kiitis oma käsilast Ukut (aka "Edgarit"), et ta on olnud tubli ja sealtpoolt piiri teda toetatakse igati.

Kellegil silma ka ei pilkunud sellisest "mõjuagendi" tegutsemisest. Nüüd kõlbab küll!