reede, 27. märts 2020

Kuidas Inno Holger Roonemaad s...nokkijaks nimetas ja mis siis edasi sai

Üks huvitav nähtus ajakirjandusmaastikul - ajakirjanikud on üksteise peale hästi vihased. Ei tea, millest see tuleb, aga ilmselt on üheks põhjuseks kodune sunnitud karantiin. Mõni ei pea vastu ning keerab niiütelda ära. Alles see oli, kui Õhtulehe esikaanel laiutas pealkiri: „Miks põlgavad kolleegid Katrin Lusti?” Ma ei saa aru, miks see mind, lugejat, huvitama peaks? Ja veel esikaanel??

Täna helistati Innole. Eesti Ekspressist, mingi Holger Roonemaa. Rääkis, et tunneb huvi, mida teine ajakirjanik teeb. Mainis paari Lõunaeestlase lugu. Et miks seal paanikat üles köetakse. Inno siis vastu, et halloo, kas Roonemaa ei ole märganud, mis olukord Euroopas praegu valitseb. Roonemaa ei osanud selle peale midagi kosta, ajas ikka oma paanikajuttu ja küsis, miks on ikkagi vaja kõikidest asjadest kirjutada.

Inno sai siis vihaseks ja põrutas, et osad ajakirjanikud teevad oma tööd, teised aga on lihtsalt s...nokkijad :D Ma tahtsin juba öelda, et lõpeta ometi ära, nüüd tuleb raudkindlalt samasugune lugu sinust Ekspressi nagu Lustist Õhtulehte, aga Inno oligi juba kõne ära lõpetanud.

Nii et nüüd on oodata halba lugu. Roonemaa on kindlasti solvunud, et teda s...nokkijaks nimetati. Ja muidugi ka selle peale, et Hans H Luik tal ning teistelt Ekspress Grupi ajakirjanikel 20 % palka vähendas. Mis teha, ajad on sellised. Eks Luigel ole ka raske.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

1. Aprilli hommikul hakkasin nalja viskama kommentaariumis...ja mu tuju rikuti ruttu.
Nad ise ei tee nalja ja teistel ei lase seda teha. Ainuke naljaartikkel ilmus, "Venemaa saatis USA-se ravimeid". See on peavoolu meedia lagi.
Ma ei viitsi enam mitte ka.

Tervitades,
elektritsaabtasuta