pühapäev, 8. november 2020

TRUMPIST JA BIDENIST

Ma ütlen teile ausalt, et mulle meeldib Don rohkem kui Joe. No ta on isiksusena lihtsalt palju huvitavam, lahedam ning naljakam tüüp! Joe on nii igav, et teda vaadates ja kuulates hakkad paratamatult haigutama, aga Doni suust tuleb kogu aeg selliseid pärleid, et naera puruks, ja see teeb tuju heaks. Kasvõi seesama „herd mentality” teema või need naisteteemalised naljad, mille peale oleks naljakas solvuda :D No ja ega ta oma valitsusajal ju täielikku hullu ka pannud, ärimehena oskas ta Ameerika majandust kaitsta küll.

Joe vana establismendi mehena hakkab aga kohe kindlasti tõsist poliitikat ajama ning juba kuuleb ta suust poliitkorrektset jura. Mis pole üldse huvitav, lahe ega naljakas. Kujutan ette, kuidas sama surmigav Obama talle vahepeal nõu annab, kuidas veel poliitkorrektsem olla, ning see ajab lausa nutma. 

Nii et minul on sügavalt kurb, kui Don valgest majast lahkuma peab. Ma loodan, et ta korraldab korraliku show, kasvõi barrikadeerib end sinna, mobiliseerib oma toetajad või midagi, et kasvõi natukene Joe poliitkorrektsuse ajastut edasi lükata.

Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis ega sellistest naljadest võib ka ükspäev küll saada. Mõtled, et tahad midagi uut. Äkki Joel sähvatab ka? Võiks talle ju võimaluse anda. Ja tema naine Jill meeldib mulle Melaniast rohkem. On vähemasti pärisinimene, Melania tundub sellise kunstnaisena. Vahepeal mõtlesin, et kas ta üldse elus on.

Ja see korruptsioon. Nojah, puhas poiss see Joe loomulikult ei ole. Aga ega Dongi ole. Eks neid suuremaid ning väiksemaid patte ole mõlemal. Vot Bernie oleks puhas poiss olnud ja seepärast ta meeldiski mulle kõige rohkem. Äge vana, kahju, et demid teda ei valinud. 

Aga las Joe nüüd näitab, milleks ta võimeline on. Ma arvan, et võimule jäämise pärast ei ole vaja päris kodusõda alustada. Kui ta hullu hakkab panema, siis võidavad järgmine kord vabariiklased. Tuleb ainult väärikas kandidaat leida. Nagu näiteks Jeb Bush :D

Kommentaare ei ole: