esmaspäev, 30. mai 2022

89 REISIPÄEV :)


 No mis siin enam Portugali asjadest kirjutada, Eestis läbis peretoetuste eelnõu esimese lugemise ning tundub, et rahalaev saabub õige pea. Väga tore! Meie peres on kolm last, mis tähendab seda, et tuleb tore rahanuts - 300 pluss 700 :) 1000 eurot kuus! Mulle väga meeldib, suured tänud kõigile peale Reformi. Selle peale tuleks isegi Eestisse tagasi, sõda või mitte sõda :D Portugalis võib sellisest toetusest ainult unistada. Eesti on parim :) 

Nii et tehke ära jah. Mida siin enam molutada. Mina valin selle poolt, kes annab lastele rohkem raha. Punkt! Ja kes selle vastu on, see tirige pukist alla. Kaua võib. Lapsed on kõige tähtsamad. 

Muidu oli meil täna siin pilves ilm ning traditsiooniline 20 kraadi. Käisime Caldas da Rainhas, mis on meie ookeaniäärsest külakesest nii 20 kildi kaugusel. Avastasime seal üht kaubakeskust. Allusime laste diktatuurile ning ostsime mänguasju. Käisime Mäksis söömas. Ja sõitsime tagasi koju. 

Ja koju jõudes nii tore uudis - tulemas on rahad! Super. Kas ma ütlesin SUPER? Ütlen veelkord - SUPER! 

Lisan pildikese lastest kaubakeskuse rongiga sõitmas - esimeses vagunis vedurijuht Elluke :) 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See suur raha läheb ikka vanematele, mitte lastele. Pigem toetada lapsi erinevate teenuste kaudu (tasuta lasteaed, huviringid, eriabi jms, lisaks puudega pere toetamine). Minul on 2 last ja saan uue korra järgi 160€ (80+80), seda 20€ tõusu lapse kohta ei märkagi. Miks minu lapsed kehvemad on, kui teise pere kolm last? Nende toetamine siis veidi üle 800€ kuus. Aga minul isiklikult pole lastetoetust vaja, tuleme perega rahaliselt hästi toime ja lapsi raha pärast ei tee.

Anonüümne ütles ...

Ja esimest korda elus valin reformi. Ei pea sellist populismi ja raha külvamist lennukilt kõigile 3+ lastega peredele õigeks.