reede, 25. november 2022

AGA MEIL SIIN ROHETAVAD NÕLVAD


TÄNA tuli siis jälle päike välja :) Pärast mitmepäevast sadu. Einoh, sellist sadu kui sel nädalal pole ma siinkandis varem näinud. Valas ikka nagu oavarrest. Ja vihm on siin hästi tihe, mitte nagu Eesti seenevihm, vaid selline, mis teeb su läbimärjaks juba siis, kui korraks toast välja postkasti juurde silkad. Portugallased ja hispaanlased olid alguses väga rõõmsad. Neil on ju siin veepuudus ning me Innoga viskasime nalja, et peaks Eesti ja Hispaania vahele veetoru ehitama. Nüüd pole seks aga mingit vajadust, kuna vett on enam kui küll. Aitab juba küll, arvatakse. 

Ja täna nagu havi käsul lõppeski sadu. Sooja on 17 kraadi :) Päike paistis nii soojalt ning mõnusasti, et võtsin ette oma esimese jalutuskäigu pärast kuuajalist toast kudemist. Käisin poes ja ostsin Roosi homseks sünnipäevapeoks (Hispaania sõbranna Julia tuleb külla) snäkke, maiustusi ning kaks kooki. Samm oli üllatavalt reibas ning ära ei väsinudki. Isegi mäest üles tulin reipalt! Olin enda üle väga uhke :D 

Rohi kasvab siin vägevasti, nagu näete :D Erinevalt Eestist, kus talvel midagi ei kasva, on siin maapind talvel ilus roheline. Nagu Eestis kevadel :) 

Kommentaare ei ole: