laupäev, 31. detsember 2022

EDGAR JA JOHN LENNON

Edgari naistest on palju räägitud, aga mulle tundub, et oma tõelist armastust, talle tõeliselt sobivat kaaslast ta ei leidnudki. 

Mul tuleb meelde, kuidas me üldse tuttavaks saime. Nimelt kirjutas Edgar 2008. aasta juulis oma blogis, et hakkab nüüd Kamasuutrat lugema ning peaks kohtuma Inno ja Irjaga, et vahetada mõtteid blogipidamise üle. Üsna varsti pärast seda võttiski ta meiega ühendust ning kutsus meid alul Rahvarinde people ning pärast lõunasöögile Tallinnasse Poska majja. Juba seal esitas ta meile palju küsimusi selle kohta, kuidas kohtusime.

Mulle tundus, et Edgar oli meie armastusloost võlutud ning tema igatsuseks oli samuti oma elu armastus leida. Ning kui sa midagi otsid, siis sind tõmbab vastupandamatu jõuga nende inimeste poole, kel see olemas on.

Lõpetuseks veel üks mäletus. Me pikutasime Pärnu rannas, kui Edgar järjekordselt helistas. "Kas tead, mis raamatut ma praegu loen?" küsis ta minult. "John Lennonist ja Yoko Onost." Edgar oli raudne mees, kindel kui kalju, aga ta oli ka suur romantik. Kes unistas suurest armastusest. 

Kommentaare ei ole: