esmaspäev, 2. jaanuar 2023

KÜTAME AGA MUUDKUI AHJU!


Kui te mõtlesite, et me siin ainult pikutame, siis eksite :D Täna tuli hakata ahju kütma, sest öösel tuleb kaks kraadi (!!!). Et siis ikkagi läheb ära külmaks, kuigi ma arvasin, et sel talvel enam ei lähegi. Aga näe! Meil on siin õhksoojusmpump, aga sellise jõhkra külmaga on ahjukest ka tarvis ning õnneks on see meil toanurgas olemas. Armas väike ahjuke. Inno pani selle hommikul huugama ning nüüd, lõuna ajal, viskas veel puid peale. Tuba on nüüd mõnus soe, saame pakasele vastu minna :) Päeval on muidu soe, 13 kraadi, aga siiski mitte nii soe, et plätudega käia. Täna oli nii vile tuul, et pidin vastutahtsi kinnised kingad jalga panema.

Et meil on siis nüüd külmapühad :) Ootan väga lund, aga kardan, et kahe kraadiga seda veel ei tule. Nüüd ongi neli ööd järjest iga öö kaks kraadi, siis läheb viie peale ning laupäeval juba üheksa ning hakkab sadama.

Aga neli päeva siis ahju kütmist :) Inno väga ei vingu - ütleb, et Eestis peaks eesootava kahekümne kraadiga kolme ahju kütma - meil on ahi köögis, elutoas ning magamistoas :D Siin on ainult üks ahi ning üks kütmine. Või äärmisel juhul kaks korda päevas :D

Pildil siis me ahjuke.

Kommentaare ei ole: