esmaspäev, 13. veebruar 2023

KEVAD TULEB!


 Päike!!! See talv oli meil siin külm, jaanuaris oli kaks nädalat järjest öösel nullis (brrrrrr!), aga nüüd on siis lõppude lõpuks selle pagana talve selgroog murtud ning päeval on 17-18 kraadi :) Öösel 5-6. 

Me oleme lõunamaal veetnud mitu talve, 2015-2016, 2020-2021 ning nüüd, aga mitte kunagi pole me veel näinud NII külma talve. 2015-2016 olime Lissabonis ja siis läks soojaks juba 14. jaanuaril, Inno käis särgi väel ringi, ning 2020-2021 (samuti Lissabonis) oli veel palavam, veebruaris oli juba 25 kraadi ning me pidime märtsis ookeani äärde põgenema, aga sel aastal läks soojaks alles nüüd, veebruari keskel. Lissabonis on sama ilm, mis meil siin - 17-18. 

Nüüd jätkub sellist mõnusat, paitava, mitte põletava päikesega kevadet veel tükiks ajaks. Veebruar ja märts on kõige mõnusamad. Aprillis läheb tiba soojemaks ning mai on nagu kuum Eesti suvi. Praegu on siin kõige mõnusam jalutada, sest päike ei tee liiga. Võib ükskõik, mis ajal välja minna, mitte ei pea siestatama nagu suvel. 

Tänane päev kulgeski meil õuesõppel ning pärast seda mänguväljakul hullates ning kohvikus jalga puhates. Laupäeval on siin karneval, läheme ka ja teeme palju pilte :) 

Ilusat kevadet teile! 

Siin Roosi ja Ella mänguväljakul kiikumas ja Juulike päikest nautimas: 


Kommentaare ei ole: