neljapäev, 18. jaanuar 2024

KEVAD ON JUBA KOHAL!


Märkasin eile Roosile kella kahe ajal kooli järele minnes, et all-linnas on juba 20 kraadi sooja. Suur soojalaine on tõesti kohal, isegi öösel on 13-14 kraadi. Kütmisperiood on lõpuks ometi möödas ning Inno ohkab kergendatult. Nüüd piisab õhksoojuspumbast. 

On ka, mida oodata - veebruaris on iga-aastane traditsiooniine kevadkarneval ehk Carnavales. See on siis 12 ning 13. veebruar ning need päevad on koolist vabad. Ka meie linnakeses on karneval ning sellest võtavad osa ka koolilapsed. 

Teisipäeval kutsuski Roosi klassijuhataja David lastevanemad koosolekule, et arutada, mis kostüümid lapsed sel aastal selga saavad. Valikus olid vanade roomlaste rõivad ning kahekümnendate aastate jazz-stiilis riietus. Lepiti, et osad lapsed on vanad roomlased ja osad jazz-tantsijad. Roosi tahtis tantsida, mida oligi arvata, nii et tema saab endale laheda jazz-kostüümi. See on Roosi esimene karneval Hispaanias. 

Nii et ei muud kui karnevali ootama! Ahjaa, kuna väljas on juba nii soe ning mõnus, siis kolisin oma hommikuse kohvijoomise välja trepi peale. See nädal veel tibutab, aga järgmisel paistab terve nädala päike.

Kommentaare ei ole: