kolmapäev, 4. september 2024

TELE KAHE INTERNET VÄLISMAAL TEIST PÄEVA MAAS

See asi hakkab võtma koomilisi pöördeid. Inno Elisa nett töötab ilusti, aga minu Tele2 oma on juba TEIST PÄEVA maas.

Kamandasin Inno täna hommikul Tele Kahte helistama ja sõimama. Inno helistas ning viisaka inimesena muidugi ei sõimanud. Aga ootejärjekord oli poole tunni pikkune. Ilmselt siis kõik Tele Kahe kliendid, kes olid välismaale reisile sõitnud ning avastasid seal, et ei saagi internetti kasutada, olid sabas, et samuti sõimata. Ja mis veel neist rääkida, kes on tööreisil. Kuidas nad saavad tööd teha, kui internetti pole? Kui on mõni oluline leping sõlmida näiteks. Nii võib ettevõttele suur kahju tekkida, eriti, kui oled mõnes Lõuna-Euroopa riigis, kus on väga kehv internetiühendus.

Lõpuks sai Inno siiski liinile ning kui eile keeldus Tele Kahe pressiesindaja veel tunnistamast, et välismaa internet on neil täielikult maas, siis täna nad tunnistasid seda ning vabandasid mitu korda. Pidid probleemiga tegelema. Tegelevad, tegelevad, aga tolku siiamaani ei miskit. Minul internettti ei ole. 

Mis selle põhjustas - kes seda teab. Ilmselt mingisugune küberrünnak. Sest alguses oli neil maas ka Eesti internet ning oli ka probleeme helistamisega. Aga see näitab, kui haavatav on Eesti mobiilivõrk.

Kommentaare ei ole: