teisipäev, 20. november 2007

Reply from Schibsted ASA

Dear Mr. Tähismaa,

We have received your open letter to Schibsted ASA.

We do believe that the letter should be addressed to Ajakirjade Kirjastus, as the allegations presented by you would be the case for the management and Supervisory Board of Ajakirjade Kirjastus to consider.

Best regards

Eivind Thomsen
Senior Vice President
SCHIBSTED ASA

35 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno-poiss, sa väike üleannetu värdjas!
Ma arvan et on saabunud viimane aeg sinuga rääkida jõupositsioonilt ja laksude keeles. Annan sulle viimase võimaluse. Vali ise aeg ja koht.
Ootan vastust siiasamasse täpselt 3 (kolm) tundi. Kui vastust ei tule, siis teen sellest järelduse, et jätad koha ja aja valiku minu hooleks. Sellisel juhul jätad lahti võimaluse, et ma üllatan sind kõige sobimatumal hetkel. Ega ma tulemata ei jää.

Inno ütles ...

Kas sa oled Kadastik või?

Anonüümne ütles ...

Kadastik on sinu muredest üks väiksemaid hetkel.

Irja ütles ...

Ära ähvarda. Kuna mul on nii politseis, prokuratuuris kui ka justiitsministeeriumis palju häid sõpru, siis mulle ei valmista mingeid raskusi kirjasaatja isik välja uurida ja talle politsei ukse taha saata. Tõsiselt. Ja see on siis tõeline jõupositsioonilt rääkimine.

Anonüümne ütles ...

Antud juhul ei aita sind, sitavares, ei politsei, justiitsministeerium ega prokuratuur. Eitede kädina hoiame ka sellest loost eemal, see on meestevaheline sport. Täpselt 23.01-ni siis, pea meeles!

Anonüümne ütles ...

See on ju minu kursavend Jaadla.

Irja ütles ...

Mine munni, anonüümne. Ja võta mehu, soovitan soojalt. Politseil on väga kerge ähvardajaid välja selgitada, kui oled juhtunud vaatama uudiseid.
Kui sa ei taha, et sinu suhtes alustataks menetlust, mille ma garanteerin, siis lõpeta praegu heaga ära. Ja võta mehu.

Anonüümne ütles ...

Innol vesi ahjus ja püksid sõeluvad püüli, ise ei julge enda eest seista, poeb prokuratuuri sõprade selja taha :) Mis nad teevad, peksavad su vaenlased portfellidega surnuks...? :)

Irja ütles ...

Teavitasin ka juba politseid, nii et kui tahad juba täna trellide taha sattuda, siis jätka, jumala eest.

Anonüümne ütles ...

Mis ajast ettepanek väikeseks kõneluseks ähvardus on?

Anonüümne ütles ...

Irja, kas sa suhu ka võtad nii ropu suuga?

Anonüümne ütles ...

Kes võtab mehu ja milliselt riiulilt, eks see selgu peale meie ühist lõbusat spordivahetundi. Ma ootan vastust kella 23.01-ni Innolt ja mitte tema kõneisikult.

Irja ütles ...

Nimetage seda, kuidas tahate. Igaljuhul ma ei tee nalja. Kui ähvardused jätkuvad, siis võtan vajalike inimestega ühendust ja politsei, kel on seks nüüd õigus, tuvastab, kelle arvutist ähvardus tuli. Isegi delfi on pidanud anonüümseid kommentaatoreid, kes liiale läinud, politseile üle andma. Ja kui sul seesugustes struktuurides tutvaid, on asi muidugi palju lihtsam ja puhas rõm. Ja ähvarduse kohta on karistusseadustikus paragrahv. Läheb käiku nagu meile talvel tehtud tapmisähvardus, mida uurib praegu Tartu politsei. Nagu kuulda, ollakse tõe tuvastamisele lähedal. Seega, istu maha, võta mehu ja mõtle, kas tahad politseiga tegemist teha või mitte.

Anonüümne ütles ...

Aah! Ja ongi duellikutse. Algamas on show verine vaatus.

Relva ja koha valik anti peategelasele.

Inno käib ärritunult laval edasi tagasi. Irja istub sohval, näost kaame.

Publik saalis on hiirvaikne.

Irja ütles ...

See sinu "spordivahetund" lõppeb sulle ülekuulamisega politseis, sõbrake. Võta aga mehu.

Anonüümne ütles ...

Pst. (Sosinal kõrvalistujale) Ehk tõlgite minule kui vanema generatsiooni esindajale, mida see mehu võtmine tähendab?

Anonüümne ütles ...

Inno, ma loen selle sinu vastuseks. Me räägime sinuga ükspäev silmast silma.
Mölisemises oled kõva mees. Eks näis kuidas lives on.
Seniks kena õhtut.

Anonüümne ütles ...

Aga mida see arvuti või netiühenduse kindlakstegemine nii väga annab, eriti kui kasutatakse Wifi leviala või avalikus internetipunktis olevat arvutit. Internetiühenduse omanik ei vastuta kuigivõrd selle eest, mida tema külalised, pereliikmed vms. võivad olla seal kirjutanud. Selline protsessimine on tegelikult lootusetu. Kui ei usu, küsi Hirvoja käest.

Irja ütles ...

Ja veel, igal arvutil on oma number ja iga arvuti ning kasutaja on tuvastatavad. Ei loe, kus oma läpakaga viibid. Asjatundjatega ses asjus juba konsulteeritud, tänks!

Anonüümne ütles ...

Ma ei ole Raudsaar ega mingi muu humanitaar, botaanik või sarnane humanist-kusikrae kelle kallal võib karistamatult keelt teritada.
Vähemasti see saab sulle, Innoke, peagi unustamatul kombel selgeks. Eks siis selgitad seda ka oma väikeste tissidega pinkertonile pikemalt. Seniks kõik.

Anonüümne ütles ...

(Dramaatiline muusika)

Inno seisb keset lava jalad harkis ja vannub, et on valmis surema. Irja t6useb kohkunult diivanlilt, kiirustab mehe juurde langeb ta jalge ymbert kinni v6ttes ta ette p6lvili. Pisarsilmil anub ta meest, et seda ei ole tarvis. Inno embab teda kirglikult, siis t6ukab naise eemale. Ta kiirustab lava servas asuvasse kontorisse ja asub energiliselt oma oda teritama.

Irja j22b keset lava lohutamatult nutma.

Kell l66b syda66d.

Elver ütles ...

Inno ja Irja, kobige oma blogige wordpress.com'i parem. Seal saate iga kommenteerija IP-aadressi näha, võite selle üles panna ja pool tundi hiljem on mõni usin lugeja Elionist või Starmanist teile IP-aadressi omaniku üles andnud :P

Irja ütles ...

Oioioioioi, kas solvusid? Nuuks. Ei olegi botaanik-kusikrae vä? No mõtle, mida sa siis oma pisikeste rusikate ja kiitsaka kerega ikka teha saad, nublu?
Tõsised mehed, muide, meili teel ei ähvarda. Neil on teised moodused, olen ise näinud. Meili teel ähvardavad siuksed kiitsaka kerega nohkarid, kes istuvad päevast päeva arvuti taga.

Saabastega Kass ütles ...

Pinkerton tuleb ja lahmib ju kohe prokuratuuriga:)
Ja siis on oi-oi-oi...
Aga millegipärast pole nad kuulnud vist avalikest internetipunktidest. Kasutajad kõik anonüümsed... Maksad väikse kopka, kirjutad ja lahkud.
Aga pole probleemi, Inno-Irja mõtlevad raudselt välja kellega tegu:DDD Alati ju! Ja alati on tegu Epu mõne sõbraga. Fakt. Keegi, ekllega Epp lisaks seksib.

Irja ütles ...

Ma suren naerust, ütles hiir.

Inno ütles ...

A misasi on pinkerton?

Anonüümne ütles ...

Äkki siis proovite tuvastada - kes minu neljast pereliikmest selle praeguse kommi kirjutas. Meie kõik ühest suust eitame. Soovitan asjast arusaamiseks lugeda internetis leiduvad Silja Luide magistritööd: "Au teotamine läbi interneti" ning saate ka ise aru sellise tuvastamise lootusetusest. Aga jah - netiühenduse endani võib küll välja jõuda (muidugi kui jälitustegevuse loa saate).

Anonüümne ütles ...

Krt, kas ähvardaja lõi tõesti põnnama, kell 23.00 oleks finaali näha tahtnud :D

Anonüümne ütles ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Allan_Pinkerton

Anonüümne ütles ...

inno on nii leilis, et ütleb ainult sõna tunnis :D

Anonüümne ütles ...

Pinkerton. :-)

Saabastega Kass ütles ...

Iksäktli!!!
Irja, sa panid täppi ju!
Just sellised kiitsakad ilma muu eluta tüübid just istuvadki arvutis ja tegelevad teiste mustamisega. Nagu teie kaks:) Ilmselgelt teil muud teha pole.

Ja ennetavalt - jah, ka mul puudub oma elu. Elan ennast teie peal välja, kuna üksi kodus on nii ugav ja nukker. Elan koos teiega:) Aitäh et olemas olete:)

Anonüümne ütles ...

Ma ei tea kedagi kes teaks kedagi kes oleks Inno sõber.

Inno ütles ...

Kas sa oled ka Kadastik? Või oled Rootsi kunn?

Anonüümne ütles ...

Mis Kadastik ja Kadastik, kas teisi inimesi enam olemas polegi või. Epp ka veel. Võibolla olena ma hoopis Urmas Ott! Või Marko Reikop!
Ah, mis, ei või iial teada.