reede, 14. september 2007

Üks tagasiside Irja artiklile Delfis

Üks tagasiside Irja tänasele artiklile Delfis:

Kõike head Sulle Irja.
Ma ei hakka teietama, kui tohib? Kuigi selleks on põhjust piisavalt - oled mulle suisa eeskujuks.
Lugesin varem vaikides Sinu mõtteavaldusi ja kirjutisi, aga pärast tänast Delfi artiklit, ei suuda ma mitte enam vaiki olla.
Ma olen Sinuga 100% nõus. Sinu artikkel oli lihtsalt super.
Mina lugesin ka väiksemana (umbes 15.aastaselt) läbi kõik kasuisa ostetud ja hoolikalt ära peidetud pornoajakirjad. Mõned jutud on mul siiani peas, sest kuna meil oli ajakirjade valik nigel, ja eriti neid ei ostetud, siis pidin korduvalt samu lugema.
Nüüd elan oma mehega koos, igal õhtul laadime internetist alla videosid, et neid siis ööhämaruses koos vaadata. Talle meeldib - mulle veel rohkem. Tihti juhtub, et me ei näegi lõppu. Aga selles pole midagi halba. Kui koos hakkasime elama, siis ta avastas, et mul on olemas Kamasuutra raamat. Võibolla ta veidi imestas, aga enam ei pane midagi sellist teda isegi mitte kulmu kergitama.
Ta on nüüdseks proovinud väga-väga paljusid poose, millest tal muidu aimugi ei olnud. Ja ta on sealjuures ülimalt rahul. Seksime iga päev. Mitu korda. Otsime põnevust, et adrenaliinist ka ergutust saada. Iga paari nädala tagant juhtub meil selliseid öid, kus me ei magagi. Terve öö lihtsalt anname minna, nii kuis jaksu on.

Ja kõige selle jutuga tahtsin ma öelda - Inno ja Irja, te olete vaimustavad. Liigitan ennast teie fänniks, sest mulle meeldivad inimesed, kes on samuti avameelsed ja kes ei tunne valehäbi. Mitte millegi ees. Seks on elu kõige loomulikum osa, see on ju nagu hingamine.
Ja aitäh, et te püüate avada inimeste silmi ja neilt piire maha võtta. Oleks vaid kõik paarid sellised, nagu Teie:)


Aitäh läbi lugemast,
Gerda

Kommentaare ei ole: